vineri, 7 octombrie 2011

Semne ca relatia voastra va lua sfarsit

Energia si timpul pe care le investesti in viata de cuplu te pot determina sa treci cu vederea anumite aspecte evidente care iti arata ca lucrurile nu stau tocmai roz intre tine si partenerul tau.

Oricat de greu ar fi cateodata sa infrunti realitatea, anumite semne iti indica faptul ca relatia voastra este sortita esecului. Iata care sunt “demonii” care te anunta ca relatia in care te afli nu mai are niciun viitor:

Nu va mai petreceti timpul liber impreuna

Planificarea majoritatea timpului tau liber in directii care iti exclud partenerul este un alt semn important ca v-ati pierdut interesul unul pentru celalalt. Daca cel de langa tine iese in oras de multe ori in absenta ta si isi face planuri in care nu figurezi, lucrurile nu merg pe un fagas normal.

Lipsa de respect

Cand unul dintre voi subapreciaza sau pune la indoiala parerile si actiunile celuilalt, tachinandu-l in mod constant si ofensandu-l, atunci nu mai poate fi vorba despre respect. In cazul in care perechea ta nu vede o problema in cele descrise mai sus, te afli pe un drum inchis.


Monotonia va conduce

Ati ajuns sa va plictisiti atat de tare unul de celalalt incat nu mai aveti lucruri interesante sa va spuneti, zilele impreuna se scurg in virtutea inertiei, iar rutina instalata intre voi este intalnita de obicei in cuplurile casatorite de 40 de ani. In aceasta situatie, este mai mult decat evident ca fiecare isi doreste altceva pe plan personal.

Planuri de viitor incompatibile

Planurile de viitor incompatibile sunt un semn important ca ar trebui sa discutati mai serios despre compromisurile pe care le puteti face de dragul relatiei. Daca nu gasiti un numitor comun, accepta faptul ca alimentati un esec iminent.

Certuri foarte dese

Disensiunile agresive si incarcate de furie demonstreaza insa ca respectul si consideratia au disparut din relatia voastra.




sursa:studentie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu