vineri, 7 octombrie 2011

5 idei preconcepute si gresite despre barbati

           Asa cum barbatii si-au creat diverse mituri despre femei si acestea au pus la cale o lista cu diverse clisee despre barbati pe care le iau de bune. Multe dintre ele sunt gresite si nu fac decat sa le indeparteze de "barbatul din vis".

Barbatii sunt niste porci lipsiti de romantism

Hmm, chiar asa sa fie? Surpriza cea mare pentru foarte multe dintre femei este ca procentul de barbati cu inclinatie spre romantism este mai mare decat a celor care nu au nimic in comun cu asta.

Cumva in sufletul lor, toti barbatii si-ar dori sa fie romantici si draguti, afectuosi si protectori. Problema apare la unii dintre noi, atunci cand ne speriem de aceasta latura a noastra si vrem sa o ascundem, considerand asta o slabiciune care nu trebuie dezvaluita.

Barbatii isi doresc oricand sa faca sex 

Altfel spus, femeile ne cred mereu gata pentru o partida de sex. De parca noi nu suntem niciodata obositi dupa o zi de munca sau nu avem griji. Da, nu voi nega ca aproape mereu ne putem concentra atunci cand vine vorba despre sex, insa avem si noi momentele noastre de derapaj. Nu suntem niste roboti.


Barbatii se gandesc numai la ei atunci cand sunt in pat

De cele mai multe ori suntem prea stresati la gandul ca ea poate nu se simte perfect, asa ca uitam complet sa ne gandim la placerea noastra. Bine, acum sa nu fim exagerati, avem norocul ca placerea noastra sa vina mai usor si fara prea multa concentrare...

Ejacularea inseamna orgasm

Ejacularea nu implica intotdeuna un orgasm. Intr-adevar de cele mai multe ori asa este, insa exista si cazurile in care barbatii ajung la orgasm dar nu ejaculeaza. Acesta se numeste orgasm "la rece" sau orgasm "uscat".

Toti barbatii sunt la fel

Deloc adevarat! Niciun barbat nu are o misiune ascunsa de a face rau partenerelor sale. Sunt foarte multi barbati dedicati relatiei lor, care nu ar calca stramb pentru nimic in lume. Trebuie doar sa fie descoperiti!


sursa:studentie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu