vineri, 7 octombrie 2011

Baietii rai atrag femeile bune


      Baietii periculosi sunt irezisitibili, greu de cucerit, siguri pe ei si independenti, tocmai de aceea atrag femeile ca magnetul.

Cum recunosti un "baiat rau"?
- Incalca reguli, traieste mereu la limita, este inabordabil, nu se teme de nimic si nu se implica emotional.
- Nu ar schimba cu nimic stilul lui de viata, iar cei din jur sunt fiind nevoiti sa se adapteze daca vor sa-ti tina companie.
- Este pasional, are o tehnica de seductie infailibila si este recunoscut pentru abilitatile sale de a cuceri si abandona fara scrupule.

Baietii rai au un miros specific
Baietii rai debordeaza de masculinitate, independenta su incredere in sine. Pentru femei, aceste trasaturi - mai ales increderea in sine - sunt afrodisiace. Exista chiar si studii care au ajuns la concluzia ca acesti barbati emana in acelasi parfum pe il au femelele aflate la ovulatie.

Viata traita la extreme
Exista femei care le scriu condamnatilor din inchisori si chiar se intalnesc cu ei. Un renumit psihiatru explica acest fenoment: "Baietii rai stimuleaza imaginatia. Multe femei sunt interesate de cei care traiesc la extreme, mai ales ca persoanele obisnuite nici nu ar suporta gandul ca ar fi capabile de asa ceva."

Cine are de castigat in final?
Relatiile cu barbatii rai, extrem de pasionale, nu au aproape nici o sansa de viitor pentru ca atractia este una, angajamentul este alta. Femeile vor alege barbati cerebrali, pe care se pot baza, pentru casatorie.





sursa:studentie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu