sâmbătă, 8 octombrie 2011

5 motive pentru care nu mai esti indragostita de iubitul tau

            Mai devreme sau mai tarziu, toti ne dorim sa avem parte de o poveste de dragoste cu final fericit, de basm. Cel mai adesea, insa, iubirile pe care le traim au o durata limita si, la un moment dat, putem descoperi ca nu mai suntem indragostiti de cel de langa noi. De ce? Exista cel putin 5 motive!

1. Plictiseala.
Plictiseala poate fi usor confundata cu confortul, prin urmare, cele mai multe cupluri nu ii dau importanta. Este esential sa te simti confortabil in prezenta celuilalt si sa iti permiti sa fii tu insuti, insa, periodic, este nevoie sa faceti ceva inedit, care sa va scoata din rutina si sa inlature plictiseala. Faceti, din cand in cand, ceva dragut unul pentru celalalt pentru a va aduce aminte de sentimentele pe care le nutriti.

2. Consideri ca veti fi mereu impreuna. Cele mai multe relatii ajung, la un moment dat, intr-un punct in care ambii parteneri considera ca, indiferent ce s-ar intampla, ei vor ramane impreuna. Oricat de frumos ar suna ideea de a fi mereu un cuplu, o astfel de perceptie asupra relatiei se traduce prin gesturi frumoase facute din ce in ce mai rar, plictiseala mentionata mai sus, rutina... Poate esti de parere ca iubirea dintre voi este neconditionata (poate asa si este!), insa nu iti neglija partenerul si nu permite sa fii neglijata daca nu vrei ca, intr-o buna zi, iubirea voastra sa se duca pe apa sambetei.

3. Nu mai este atent. Poate nu iti mai deschide portiera de la masina si usile atunci cand mergeti undeva sau poate ca tu nu mai ai chef sa il intrebi ce a facut peste zi. Acestea pot parea niste detalii, insa, in timp, se aduna si pot provoca daune ireparabile relatiei voastre. Este vital sa va ganditi amandoi la celalalt atunci cand intreprindeti ceva si sa munciti pentru a fi cat mai prezenti in relatia voastra. In caz contrar, riscati amandoi sa uitati ca sunteti intr-o relatie de iubire!

4. Nu mai comunicati. In clipa in care incepeti sa nu mai comunicati, relatia voastra va incepe sa se erodeze. Pentru a evita sa te trezesti intr-o buna zi ca nu mai simti nimic pentru partenerul tau, discuta intotdeauna pana si cele mai mici probleme. Nu lasa sa treaca lucrurile care te deranjeaza daca nu vrei ca, mai tarziu, sa se transforme in adevarate avalanse care sa faca relatiei mult mai mult rau decat iti imaginai tu initial.

5. Un eveniment important v-a schimbat pe amandoi. Uneori, in urma unor evenimente importante din viata, oamenii se schimba. Se poate sa fie vorba doar despre faptul ca v-ati maturizat si ati devenit alte persoane, diferite decat cele care erati la inceputul relatiei. Aceasta este o situatie cu adevarat de speriat, intrucat nu poate fi prevenita. Prin urmare, asuma-ti faptul ca s-ar putea ca atat tu, cat si el, sa va schimbati, iar drumul pe care vreti sa il parcurgeti sa nu mai fie acelasi, de la un punct incolo.




sursa:studetie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu