miercuri, 6 octombrie 2010

Totemul tau magic

        Adevaratii indieni nu porneau niciodata in lupta inainte de a se sfatui cu proctetorii lor - animalele totemice.Desigur,vremurile s-au mai schimbat, dar oare nu merita sa ascultam si noi ce are de zis "animalul" totem si sa incercam, cu ajutorul lui , sa ne intelegem mai bine pe noi insine, dar si pe ceilalti?


1. Totemul este simbolizat de animale sfinte.Ele reprezentau, pentru vechii indieni, "obiecte" ale veneratiei religioase,fiind totodata investite cu puteri de protectie.Eu va propun un test, care te va ajuta sa-ti gasesti animalul totem.Cititi afirmatiile de mai jos si alege casutele care ti se potrivesc cel mai bine.


Uneori reusesc destul de greu sa ma relaxez
De obicei rezolv imediat orice problema ivita
Ma pricep foarte bine sa tin un secret
Se spune despre mine ca sunt o fire ascultatoare
Ma gandesc des la reincarnarea sufletului dupa moarte
Filmele de groaza nu reusesc sa ma impresioneze
Folosesc la maxim timpul pentru rezolvarea propriilor interese
Sincera sa fiu, sunt o persoana destul deta extravaganta
Am o voce calma,domoala si destul de prietenoasa
Instinctul meu de autoconservare e bine dezvoltat si ma bazez pe asta
Scriu cu placere versuri romantice - matematica nu-i de mine
Ma atrage foarte tare apa ,ma fascineaza de-a dreptul
Nici un fel de greutati nu ma pot face sa-mi pierd calmul
Sunt mereu pusa pe glume si-mi place sa spun bancuri
Daca mi-a intrat o idee in cap nu ma mai opreste nimeni 
Nu sunt deloc o persoana prea usor de pacalit
Daca nu-mi reuseste ceva din prima ,mai incerc
Imi e indiferent ce gandesc altii,eu imi mentin propria parere
Nu prea imi place sa fiu in centrul atentiei
Prietenii apeleaza destul de des la sfaturile mele
Daca este in avantajul meu,sustin o cauza pana-n panzele albe 
Cred ca posed harul previziunii ,stiu uneori ce urmaza sa se intample
Cand am posibilitatea, le fac mici cadouri celor dragi
Familia reprezinta pentru mine darul cel mai de pret
Intotdeauna gasesc timp pentru prietenele mele
Am impresia ca posed de mica puteri magice
Las impresia unei persoane simpatice si fermecatoare 
Cred ca oamneii acorda prea mare importanta aspectului exterior
Imi place sa cunosc ,sa descopar oameni noi
Daca ceva ceva ma nelinisteste,incerc sa uit cat mai repede acest fapt
Consider ca situatiile neprevazute care apar fac viata mai frumoasa 
Caut sa evit cat se poate discutiile in contradiscoriu, nu-mi plac


   2. Acum in functie de culoarea care predomina in alegerea ta,vei afla care este animalul tau totem.Daca vei avea doua culori cu acelasi numar de alegeri,inseamna ca nu ai un singur protector,ci mai multi.Citeste cu atentie caracteristicile fiecaruia si incerca sa stabilesti care este mai apropiat de modul tau de a fi.Daca iti este greu sa stabilesti care totem te caracterizeaza,iti poti chema prietenii in ajutor ;) .


        Acvila
Ca si animalul tau, esti o fire bogata sentimental,sufleteste si spiritual.Esti o persoana mereu calma.Chiar si in cele mai dificile momente reusesti sa iti pastrezi sangele rece.Intuitia ta este foarte bine dezvoltata,iar privirea agera(precum cea a vulturului) te ajuta sa apreciezi dintr-o privire situatia si sa descoperi adevarul adevarat.Esti o persoana creativa, generoasa,placuta.Incercand sa faci totul ca la carte , stii sa acorzi atentie tuturor amanuntelor.

       
        Liliacul 
Eati o persoana puternica,dar nu tii sa arati acest lucru tuturor.Incerci sa calculezi tot  si sa prevezi ceea ce se va intampla , analizezi fiecare amanunt si abia apoi actionezi.Esti o persoana destul de maleabila si de diplomata, de la care se poate invata cate ceva in privinta comunicarii cu oamenii.Dar,pentru tine, este foarte important ca, din cand in cand, sa iti petreci ceva timp in singuratate , pentru a-ti recapata puterile si a-ti reincarca bateriile.


         Lupul 
Te consideri o persoana independenta si te bazezi in tot ceea ce faci pe intuitie,mai ales atunci cand trebuie sa iei o decizie.Neprevazutul nu te surprinde si nici nu te sperie,dimpotriva, te comporti de parca astepti asta de mult timp.Ai nevoie de prieteni devotati la fel de mult cum are nevoie lupul de carne si de sange pentru a supravietui!Va fi vai de cel ce va indrazni sa se poarte urat cu tine sau cu prietenii tai!


      Pantera 
Curajul - acesta ar putea fi cel de-al doilea prenume al tau! Exact ca totemul tau,inspiri siguranta,incredere - chiar daca se intampla sa-ti mai lipseasca uneori,de fapt.Stii foarte clar in orice moment ce si pe cine vrei - bsi rezolvi "problema" cu o rapiditatea uluitoare, fie ca e vorba de lectii sau de o relatie de iubire.Faci parte dintr-o specie mai rara de oameni - care leaga prietenii doar in caz de necesitate.Motoul tau este: "Trebuie sa obtin tot ceea ce mi-am propus cu orice pret!"


         Vulpea 
Esti la fel de vicleana ca protectoarea ta. Ceea ce nu-i deloc rau ,pentru ca reusesti cu o naturalete de invidiat sa gasesti portita de iesire pana si in cele mai ciudate situatii si in cele mai incurcate ite.Plus ca stii de minune sa te autoprotejezi,adica niciodata nu vei depune un efort prea mare dace nu stii dinainte care v-a fi rezultatul final.Iti cunosti bine valoare si ai incredere in inteligenta si in fortele tale.Esti foarte perspicace, ai un dezvoltat spirit de observatie ceea ce-i face pe multi sa apeleze la tine.


         Ursul polar
Frig,ger?Exact ceea ce-ti place1 Lancezeala?Idem.Nimic nu te poate scoate din starea ta de indiferenta (dac aputeam spune asa).Orice problema ai avea o vei rezolva o data pentru totdeauna.Te simti destul de independenta si de capabila si consideri si consideri ca trebuie sa traiesti dupa propriile conceptii si pareri.Nimeni si nimic nu te va putea obliga sa face ceva pentru ca "asa trebuie" sau "asa vor ceilalti".Te simti bine atunci cand esti singura.Te gandesti si meditezi mult la propria persoana.



        Delfinul
Fi mandra,pentru ca totemul tau e cel mai inteligent animal.Unde mai pui ca isi foloseste cunostintele in folosul celorlanti.Tu mai mult ca oricine,reusesti sa te apropii de persoane total necunoscute si te simti foarte bine in compania lor, dar si ei se simt confortabil alaturi de tine.Aceste aptitudini iti garanteaza o viata usoara si placuta, exact ca delfinul in apa,pentru care poti fi considerata o persoana norocoasa. Si inca ceva :raspunzi increderii cu incredere, ceea ce e un lucru important intr-o prietenie.


         Cerbul 
In tot ceea ce faci,sugerezi impresia de prietenie si farmec .Esti plina de tact si niciodata nu-ti permiti sa fii agresiva sau sa impui ceva cu de-a sila cuiva.Inainte de a lua o decizie finala intr-o anumita problema, stii sa asculti cu foarte multa atentie parerea celor din jur.Incerci sa vezi latura buna a fiecarei persoane, iar firea ta deschisa face parte din tine , un prieten de  nadejde 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu