sâmbătă, 8 octombrie 2011

5 motive pentru care barbatii isi pierd interesul intr-o relatie

Fluturasii de la inceputul unei povesti de iubire nu garanteaza intotdeauna succesul acesteia. Uneori, unul sau chiar ambii parteneri isi pierd interesul, iar relatia ajunge la final. Daca te afli in postura de a nu sti de ce iubitul tau nu mai este indragostit, iata 5 posibile explicatii!

1. Te vede mai mult ca pe o prietena

In timp, emotiile inflacarate de la inceput de relatie se stabilizeaza si se transforma in dragoste. Se poate intampla, insa, ca, dupa o vreme, partenerul tau sa constate ca, desi va intelegeti grozav si va bucurati de stabilitate, el nu te mai vede ca pe o iubita, ci doar ca pe o amica foarte draga. Poti schimba o asemenea situatie? Da, dar numai daca ai parte si de cooperarea lui.

2. Relatia voastra nu a avut radacini adanci


Daca inceputurile relatiei voastre au fost destul de neclare, la fel de confuz ar putea foarte bine sa fi fost si ceea ce a urmat! In cazul in care v-ati cuplat la betie, apoi v-ati bucurat de o perioada de "casual sex" si, ulterior, ati trecut la etapa "te iubesc", se prea poate sa va fi lasat dusi de val, fara sa fi avut neaparat o baza solida pe care sa va construiti relatia. Prin urmare, acum sunteti distanti... iar asta nu poate insemna decat ca, daca nu aveti ceva cu adevarat in comun, ar fi timpul sa va vedeti fiecare de viata sa.
 
3. Sunteti incompatibili

Asa cum spuneam mai sus, o relatie poate functiona pe termen lung numai daca partenerii sunt cu adevarat compatibili. Incompatibilitatea poate fi ignorata cateva luni, insa, la un moment dat, diferentele nu mai pot fi lasate la o parte. Nici tu, nici partenerul tau nu veti mai putea trece peste faptul ca tu iti doresti copii, el nu, ca el este o persoana religioasa si tu nu, de pilda.

4. Nu se simte admirat

S-au tot scris carti, de-a lungul timpului, care au sustinut sus si tare ca femeile simt nevoia sa fie apreciate, iar barbatii - admirati. Uneori, insa, femeile nu se impaca tocmai bine cu notiunea de admiratie pe care ar trebui sa le-o poarte partenerilor lor. Iar un barbat care simte ca nu poate strani admiratie din partea iubitei, incepe incet sa se indeparteze.


5. Nu se simte sustinut

Barbatii considera loialitatea o calitate foarte importanta. Prin urmare, au nevoie sa stie ca, atunci cand traverseaza vremuri dificile, au pe cine sa se bazeze. Daca remarci ca partenerul tau nu mai pare interesat, ar putea fi tocmai pentru ca nu se mai simte sustinut.


sursa:studentie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu