vineri, 7 octombrie 2011

Invata sa cuceresti persoana visurilor tale

              Pana sa cunoastem omul visurilor noastre, cei mai multi dintre noi trecem printr-o serie, mai scurta sau mai lunga, de relatii nefericite. Te-ai saturat de legaturi amoroase care se termina mereu la fel? Descopera, in continuare, cum sa atragi si sa cuceresti persoana visurilor tale!

Rezolva-ti problemele

Nu de putine ori, relatiile nefericite nu sunt cauzate de celalalt partener, ci chiar de tine insuti. Problemele nerezolvate cu propria persoana - fie ca este vorba despre lipsa de incredere in sine, un tipar de suferinta invatat in copilarie sau altceva - iti influenteaza legaturile amoroase si iti pun bete in roate, fie ca vrei, fie ca nu.

De aceea, inainte de a te implica intr-o noua relatie, straduieste-te sa iti rezolvi problemele personale. In acest sens, nu ar strica sa consulti un specialist - psiholog - care sa te ajute sa iti constientizezi problemele, sa le rezolvi si, apoi, sa atragi persoana potrivita in viata ta.

2. Fa o lista cu calitati si defecte

Cum sa atragi persoana visurilor tale, daca tu nu stii prea bine cum vrei sa fie aceasta? Intocmeste o lista cu calitati pe care le doresti la un astfel de om si inca una cu defecte pe care le-ai putea tolera, dar si cu unele peste care nu ai putea trece sub niciun chip. Fii atent/a la emotiile pe care le resimti atunci cand notezi o anumita calitate/un defect - astfel, iti vei da seama cat este de important pentru tine.


3. Imagineaza-ti persoana ideala

O alta modalitate de a atrage persoana ideala pentru tine este aceea de a o vizualiza. Nu trebuie neaparat sa ii oferi un chip - pur si simplu, inchipuie-ti cum te-ar face sa te simti si ce anume v-ar uni.

4. Pretinde ca ai deja ceea ce iti doresti

Incredibil, dar adevarat: daca vrei sa obtii ceva, prefa-te ca ai deja respectivul lucru sau, in cazul de fata, ca ai intalnit deja respectiva persoana. Renunta la asteptari si accepta situatiile care vor incepe sa se manifeste in viata ta.

5. Pune-te in contextele potrivite

Vrei sa gasesti o persoana orientata catre cariera? Alatura-te unui ONG in domeniul de care esti interesat/a sau chiar gaseste-ti un job. Esenta este sa te plasezi in acele contexte si medii in care ai cele mai mari sanse sa gasesti femeia sau barbatul visurilor tale. 


sursa:studentie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu