sâmbătă, 8 octombrie 2011

8 lucruri pe care le remarca un barbat la o femeie

Atunci cand un tip pune ochii pe tine, incepe sa analizeze cateva mici detalii care il pot determina sa se apropie si sa intre in vorba sau care, dimpotriva, il pot indeparta. Aspectele de care un barbat tine cont prima data cand zareste o femeie pot varia – iata, totusi, cateva dintre lucrurile pe care le remarca un barbat la o femeie in doar cateva clipe!

1. Parul
O fata cu parul lung, lucios si cu un aspect sanatos are mai multe sanse sa iasa in evidenta in ochii unui barbat si asta datorita evolutiei rasei umane. Dupa cate se pare, inca din vremuri preistorice, barbatii s-au simtit mai atrasi de femeile cu cosite bogate, un semn ca acestea au o sanatate buna (si ca, da, sunt perfecte pentru imperechere!).

2. Zambetul
Oricat de increbil ar parea, barbatii isi pot da seama daca zambetul unei femei este sincer sau prefacut, si asta destul de rapid. Pliurile din jurul ochilor, ce se formeaza atunci cand zambim, sunt un indicator bun al unui zambet nefortat si o bila alba in ochii oricarui barbat!


3. Dimensiunea grupului
Chiar daca nu este indicat sa iesi doar in grupuri mari (lui ii va veni greu sa te abordeze), nici cu o singura prietena nu este tocmai in regula sa te afisezi – nu de alta, dar tipul va deduce imediat ca nu iti vei abandona prietena doar de dragul de a te conversa cu el! Dimensiunea ideala a grupului de prieteni? Tu si inca doi prieteni. Cei doi pot discuta cat timp tu flirtezi cu tipul cel dragut care tocmai te-a abordat!

4. Inaltimea vocii
Studiile au aratat ca barbatii se simt atrasi de vocile usor mai ascutite, poate pentru ca acestea ar putea fi un semn al tineretii si al sanatatii sexuale.

5. Proportiile
Si in acest caz, evolutia rasei umane este de vina: barbatii cauta, instinctiv, mame pentru viitorii lor copii. In cazul in care talia este mai mica decat soldurile tale, un barbat va considera aceasta proportie drept un semn de fertilitate – o bila alba pentru tine! Daca vrei sa iti scoti in evidenta talia, poarta o curea lata.

6. Stralucirea
Barbatii asociaza un ten stralucitor cu o buna sanatate mentala. Si asta pentru ca anxietatea si stresul duc la aparitia de imperfectiuni, de tipul cosurilor, si la un chip tern. Credeai ca lotiunile si cremele pe care le utilizezi nu iti folosesc la nimic? Mai gandeste-te o data!

7. Lucrurile false
Nu ne referim aici la personalitate (nici nu ar avea cum sa isi dea seama de foarte multe din prima), ci la lucruri de tipul gene false, extensii de par, etc. Cum se traduc toate acestea in ochii unui barbat? O femeie greu de intretinut! Si pentru unii dintre masculi, asta chiar nu este o veste buna.

8. Ochii
Oamenii se concentreaza asupra ochilor mai mult decat o fac asupra altor parti ale corpului. Ok, va remarca daca ai un bust generos, asta e clar, dar daca iti scoti in evidenta ochii (smokey eyes, eventual!) cu ajutorul cosmeticelor, il vei face sa te priveasca mai mult in ochi.



sursa:studentie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu