marți, 18 ianuarie 2011

Cum saruta fiecare zodie

 BERBEC (21 martie - 20 aprilie)
    Dominator cum este de obicei, Berbecului ii va placea sa isi domine partenerul si atunci cand saruta. Saruturile Berbecului nu sunt in general foarte lungi, dar sunt extrem de pasionale. Berbecii pun toata pasiunea pentru persoana respectiva in sarutul cu aceasta.
TAUR (21 aprilie - 21 mai)
    Saruturile Taurului sunt lungi si extrem de senzuale. Taurii nu se grabesc atunci cand este vorba despre sarut si le place sa o faca pe indelete. In general, sarutul unui Taur vine din inima si exprima sentimentele acestuia fata de persoana cu care este.
GEAMAN (21 mai - 20 iunie)
    Saruturile Gemenilor sunt extrem de scurte si "vorbarete". Te vei opri des pentru a-i sopti partenerului mici replici amuzante in ureche sau pentru a chicoti. Nu iti domini partenerul in timpul sarutului.
RAC (21 iunie - 22 iulie)
    Racii sunt recunoscuti pentru saruturile lor deosebit de tandre si senzuale. Sarutul unui Rac este plin de pasiune si extrem de protector, iar Racul tinde sa se piarda complet in acest sarut.
Leu (23 iulie - 22 august)
    Saruturile Leului sunt salbatice, pasionale si lipsite de inhibitii. Durata lor variaza, dar in general sunt foarte lungi si dau senzatia unui intreg show, condimentat cu mici muscaturi. Leul nu saruta de doua ori la fel, ii place sa improvizeze pe moment si face tot posibilul sa isi impresioneze partenerul.
Fecioara (23 august - 22 septembrie)
    Saruturile Fecioarei sunt printre cele mai delicate saruturi: fine si extrem de subtile. Cu toate acestea, saruturile Fecioarei pot fi si extrem de senzuale, dandu-ti fiori pe sirea spinarii.
Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)
    Balanta pune in scena un intreg show atunci cand saruta. Ii place sa experimenteze si cauta sa-si uimeasca partenerul la acest capitol. Totusi, de obicei, isi lasa partenerul sa preia controlul la inceput.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
    Sarutul Scorpionului este profund si extrem de pasional. Scorpionii nu se concentreaza prea mult la sarut, acesta este de obicei un preludiu pentru ceea ce va urma apoi. Tocmai de aceea, sarutul va fi lipsit de inhibitii si plin de aluzii sexuale.
Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)
    Saruturile Sagetatorului sunt spontane si pline de surprize. Este greu sa te obisnuiesti cu stilul de sarutat al Sagetatorului, deoarece acesta nu saruta de doua ori la fel. Are si obiceiul de a se opri din cand in cand pentru mici glumite si chicoteli in urechea partenerului.
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
    Sarutul Capricornului este de regula indelung si relaxant. Capricornul se pierde in sarut si de obicei incearca sa se armonizeze cu partenerul in timpul acestuia. Nu este genul care domina, ci mai degraba genul care isi lasa partenerul sa conduca sarutul.
Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)
    Varsatorului ii place sa sarute cu ochii deschisi. Sarutul Varsatorului este de obicei umed si foarte salbatic. Ii place ca partenerul sa preia controlul si face tot posibilul apoi sa se armonizeze cu acesta.
Peste (19 februarie - 20 martie)
    Saruturile Pestilor sunt romantice si foarte senzuale. De obicei saruta pe indelete si le place ca un sarut sa dureze cat mai mult. Pestii se pierd cu totul in sarut si fac tot posibilul sa se armonizeze cu partenerul.

Un comentariu: