duminică, 2 octombrie 2011

Lucruri ciudate care ii excita pe barbati

In cazul in care crezi ca un decolteu suficient de generos si o pereche de pantofi cu toc sunt de ajuns pentru a face un barbat sa fie topit dupa tine, ar fi cazul sa iti reevaluezi arsenalul de seductie.

Bineinteles ca tocurile si hainele feminine atrag fara indoiala atentia barbatilor, insa, pe langa acestea, mai sunt si alte lucruri de care tin cont. 

Primul lucru pe lista "ciudateniilor" masculine este machiajul ramas pe fata dimineata. Desi e impotriva tuturor regulilor de frumusete, anumiti barbati cred ca o femeie este extrem de sexi dimineata cu machiajul intins pe fata. Nu incerca acest "truc" chiar in fiecare dimineata, o singura data este suficient, trebuie sa te gandesti si la sanatatea tenului tau.

Unii barbati spun vrute si nevrute in timpul partidelor de sex. Desi le place sa simta ca detin controlul, cand le pui palma peste gura in timp ce vorbesc murdar ei devin si mai excitati. Acest gest al tau le transmite ca stii exact ce vrei si nu iti este teama sa-l obtii.


Chiar si deghizatul are un rol in atractie. Din cand in cand, te poti transforma intr-o alta persoana cu ajutorul catorva mici trucuri: un tatuaj fals aplicat intr-un loc intim, o peruca intr-o culoare aprinsa sau un machiaj de vampa.

Primul lucru pe care vrei sa-l faci cand vii acasa de la sala este sa faci un dus. Opreste-te in usa si lasa-te admirata de iubitul tau. El te gaseste extrem de sexi cand esti transpirata si cu parul dezordonat.

Si rasul este un gest care ii excita pe barbati. Daca razi in timp ce faceti sex, el va intelege ca te simti bine si iti place la nebunie. Niciun barbat nu vrea sa te vada cu o fata serioasa sau mult prea senzuala.

Uita de coafor si "rasfata-ti" parul cu o sapca. Acest accesoriu masculin poate arata incredibil de sexy pe capul unei femei. Ramai complet dezbracata, poarta doar sapca pe cap si te vei simti atletica, cool si sexi.

sursa:femina.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu