sâmbătă, 8 octombrie 2011

Cum sa descifrezi limbajul feminin

Universul feminin este foarte misterios, deoarece femeile tind sa se exprime intr-un mod unic, lasand loc sugestiilor si interpretarilor multiple. In foarte multe cazuri femeile si barbatii comunica intr-un mod diferit, de aici aparand si problemele inerente. Care o fi atunci secretul comunicarii perfecte? Cum pot barbatii descifra limbajul feminin, atat de complicat?

1. Cand o femeie spune `Poti sa faci ce vrei`, la sfarsitul unei discutii in contradictoriu, nu denota, dupa cum ai putea crede, bunavointa si intelegere, ci cu totul altceva! De obicei acest mesaj poate fi tradus prin “Daca faci asta, o sa ma supar pe tine!”
Ce ar trebui sa faci in acest caz? Simplu: din momentul in care auzi aceasta fraza, trebuie neaparat sa faci exact inversul!

2. Un alt exemplu ar fi: `Vrei sa ii vizitam pe ai tai atat de des?` Desi interpretarea ta ar putea fi ca ea vrea sa fie draguta si sa se asigure ca nu te deranjeaza acest lucru, iubita ta vrea sa spuna de fapt ca s-a saturat de vizitele prea dese la viitori socri.
In acest caz, poate ar trebui sa fii deschis unei discutii sincere si sa mai rariti eventual vizitele la parintii tai.


3. Daca te intreaba `Esti sigur ca totul e in regula?`, cand va aflati la masa sau cand va uitati la un film de exemplu, inseamna ca de fapt o macina atitudinea ta tacuta si necomunicativa si ca ar vrea sa vorbiti despre ce te preocupa. Tu ar trebui sa o intrebi “De ce intrebi, ai patit ceva?” si in mod sigur va incepe sa vorbeasca despre ce o deranjeaza, asa ca daca vrei sa se degajeze atmosfera in cele din urma, inarmeaza-te cu ceva rabdare ca sa vorbiti pe indelete.

4. Daca iubita ta spune `Ma simt grasa`, tu nu trebuie sa raspunzi: `De ce te plangi, ca eu ti-am spus sa ai grija ce mananci!`. Daca vei da un astfel de raspuns, te asteapta o cearta de proportii! Asa ca mai bine esti diplomat si ca sa nu ii ranesti sentimentele, poti sa ii zici: `Nu-i adevarat, exagerezi.` Astfel ii vei flata si sentimentele si vei evita si o criza inutile de personalitate.

5. Iar daca spune `Am vazut niste lenjerie intima foarte sexy intr-un magazin, dar nu stiu daca s-o iau, e cam scumpa…`, tu ai putea crede ca prietenei tale i-a venit in sfarsit mintea la cap si ca a decis sa nu mai dea bani pe prostii, nu-i asa? Din pacate sunt foarte mari sanse sa te inseli amarnic! Ea de fapt vrea sa te faca pe tine sa iei initiativa si sa ii mai faci si tu un cadou din cand in cand. Iar daca stai sa te gandesti, un astfel de cadou te-ar bucura si pe tine, in cele din urma!

Putin cate putin, nu e atat de greu sa descifrezi misterele limbajului feminin, atat de plin de surprize si de neasteptat. Tot ce trebuie sa faci e sa inveti sa asculti ce ti se spune si sa nu fii impulsiv in raspunsurile tale si totul va fi ok.



sursa:studentie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu