duminică, 2 octombrie 2011

Cum iti dai seama daca te merita


hot-couple.jpg
Atunci cand intalnesti pe cineva este normal sa te intrebi daca el oare merita sa te implici. La inceput, prima intalnire poate fi plina de succes, insa pe masura ce relatia avansaza apar tot felul de probleme, de la simple neintelegeri pana la probleme complexe, legate de finantele cuplului. 

Dar cum ai putea sa-ti dai seama inca de la inceput, daca el este potrivit pentru tine si ai sanse sa-ti cladesti un viitor alaturi de el? 
Oricat ai incerca, ar fi inutil sa te amagesti crezand ca vei putea in vreun fel sa aflii acest lucru, din start. 
Cele mai multe relatii se consolideaza pe greutatile prin care cei doi parteneri trec impreuna. Fiecare trebuie sa fie la fel de deschis si de dispus sa comunice pentru ca altfel, pana si cea mai banala neintelegere se poate transforma in dusmanul relatiei voastre.
Si daca tu ajungi la concluia ca iti doresti o relatie cu el, iata cateva indicii care ti-ar putea dezvalui faptul ca el este dispus sa sa implice serios:

Are timp pentru tine: in ziua de astazi, cu totii ne grabim, sa facem cat mai multe intr-un timp cat mai scurt. Cu toate astea, oricand iti poti permite cinci minute pentru persoana la care tii cu adevarat. Un telefon scurt intre doua intalniri sau un mesaj in care sa-i amintesti cat de mult conteaza pentru tine, ar fi suficiente ca sa-ti dovedesti sentimentele.
Iti cere ajutorul: pe multi, orgoliul masculin ii impiedica sa ceara ajutorul (mai ales din partea unei femei) pentru ca poate fi interpretat ca un semn de slabiciune. Nimanui nu-i place sa fie considerat slab, insa intr-o relatie reusita lucrurile stau diferit. Intr-o relatie reusita partenerii au nevoie unul de altul si atunci ajutorul trebuie sa vina neconditionat. 
Iti accepta defectele si iti apreciaza calitatile: nimeni nu este perfect, pentru ca nu exista un etalon de perfectiune universal valabil. Fiecare are calitati si defecte care il fac unic. Cand el te accepta asa cum esti inseamna ca este omul de care ai nevoie sa fie langa tine. 
Te asculta atunci cand ai nevoie: poate barea lipsit de importanta, insa fii sigura ca un barbat care nu are niciun interes fata de tine nu isi va irosi timpul ascultandu-te pe tine cum te-ai certat cu cea mai buna prietena a ta pentru ca ei nu i-a placut rochia albastra pe care vroiai sa ti-o cumperi. Ceea ce pentru noi este important pentru barbati poate fi doar o pierdere de timp. Atunci cand el este dispus sa acorde aceeasi importanta lucrurilor care pentru tine sunt importante, inseamna ca isi doreste sa faca parte din viata ta. 
Ii face placere sa iasa cu tine si te va introduce cu mandrie in cercul lui de prieteni. Prietenia este sacra pentru barbati. Prietenii conteaza
extrem de mult pentru ca intre ei se leaga o legatura diferita fata de cea dintre femei. Cand o femeie devine importanta pentru unul dintre ei, ea trebuie sa fie acceptata de intreaga gasca.


sursa:femina.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu