luni, 2 mai 2011

Ce spune prima litera a numelui despre tine?

Se spune ca prima litera a numelui dezvaluie foarte multe lucruri despre o persoana: trasaturi de personalitate, elemente definitorii, calitati, defecte. 

Diacriticile au aceeasi interpretare cu cea a literelor corespondente.

Litera A

Elemente definitorii: prietenie, dragoste, voiosie.

Calitati: Esti o fire sociabila, foarte prietenoasa si ambitioasa. Incapatanata din fire, iti urmaresti cu precizie scopurile si nu renunti pana in momentul in care reusesti ceea ce ti-ai propus. Ai un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat si esti atrasa de tot ce inseamna frumos si lux.

Defecte: Uneori dai dovada de nesiguranta si incertitudine. Nu esti adepta schimbarilor deoarece teama de necunoscut te infricoseaza.

Litera B

Elemente definitorii: romantism, fidelitate, calm.

Calitati: Esti o fire sensibila, cu trasaturi fizice frumoase si emani feminitate prin toti porii. Te atasezi foarte repede de o persoana, fiind adepta relatiilor de lunga durata. Esti cu zambetul pe buze tot timpul, chiar si in cele mai dificile momente.

Defecte: Uneori dai dovada de o gelozie exagerata, fiind foarte posesiva nu doar cu partenerul de viata, ci si in ceea ce priveste prietenii tai.

Litera C

Elemente definitorii: rafinament, eleganta, incapatanare.

Calitati
: Esti o persoana creativa, avand un simt al esteticului foarte bine dezvoltat. Dai dovada de feminitate si eleganta tot timpul si reusesti sa te faci placuta in orice mediu social prin stilul tau unic de comunicare.

Defecte: Incapatanata din fire, iti place sa iti expui punctul de vedere in preajma prietenilor. Uneori esti mult prea exigenta cu cei din jurul tau si nu stii sa iti accepti defectele.

Litera D


Elemente definitorii: prietenie, incapatanare, corectitudine.

Calitati: Esti o persoana corecta, deschisa si foarte prietenoasa. Nu suporti conflictele si faci tot posibilul pentru a evita certurile si momentele tensionate. In dragoste dai dovada de afectiune, fidelitate si devotament.

Defecte: Iti place sa domini si sa te simti superioara fata de cei din jurul tau.

Litera E

Elemente definitorii: sociabilitate, comunicare, aventura.

Calitati: Foarte deschisa si sociabila, stii sa te faci placuta si reusesti sa iti faci cu usurinta prieteni. Urasti rutina si ajungi sa te plictisesti foarte repede, fiind tot timpul in cautare de noi aventuri, care sa iti solicite imaginatia.

Defecte: Spiritul tau libertin ii poate rani pe cei din jurul tau, in special pe partenerul de viata.

Litera F

Elemente definitorii: devotament, compasiune, prietenie.

Calitati: Esti o persoana sensibila, timida si temperata. Cei din jurul tau iti apreciaza corectitudinea si lupta cu tine insati pentru a te autodepasi pe plan profesional. Ai numerosi prieteni datorita loialitatii neconditionate de care dai dovada.

Defecte: Perfectionista din fire, esti atenta la orice detaliu si vrei ca totul sa fie ca tine.

Litera G

Elemente definitorii
: perfectionista, dinamica, eleganta.

Calitati: Te numeri printre persoanele care iubesc luxul si tot ce este frumos. Generoasa din fire, dai dovada de afectiune tot timpul si reusesti sa tii alaturi de tine familia si persoanele dragi. Pe plan profesional, iti uimesti superiorii prin corectitudinea si pofta de munca de care dai dovada.

Defecte: In momentele in care esti ranita, ajungi sa te inchizi in tine si pierzi conexiunea cu lumea exterioara.

Litera H

Elemente definitorii
: devotament, stabilitate, rezistenta.

Calitati: Ai o personalitate foarte puternica si dai dovada de foarte multa incapatanare atat pe plan profesional, cat si in ceea ce priveste viata privata. Reusesti intotdeauna ceea ce iti propui uimesti prin calmul si rezistenta pe care le ai in conditiile de stres.

Defecte: Uneori, slujba ajunge sa iti acapareze tot timpul, viata sentimentala fiind trecuta pe plan secund.

Litera I

Elemente definitorii: sociabilitate, prietenie, intelegere.

Calitati: Esti o persoana foarte comunicativa, cu multi prieteni si cunostinte. Reusesti sa te integrezi foarte repede intr-un nou mediu sau cerc de prieteni datorita farmecului natural. Iti place mult sa iti petreci timpul in preajma celor apropiati.

Defecte: Uneori te transformi intr-o persoana incapatanata, dornica de atentie si faci orice pentru a fi ascultata.

Litera J

Elemente definitorii: energie, pozitivism, activitate.

Calitati: Esti o fire activa, careia ii place sa se bucure de viata. Energica si ambitioasa, nu te descurajezi in momentele de criza si reusesti sa treci destul de usor peste toate obstacolele. Iti place sa socializezi, insa urasti sa stai in preajma persoanelor care dau dovada de ipocrizie si falsitate.

Defecte: Uneori ajungi sa fii foarte impulsiva si sa iti ranesti prietenii din cauza comportamentului tau.

Litera L

Elemente definitorii: fragilitate, sensibilitate, prietenie.

Calitati: Esti o fire emotiva si sensibila, insa surprinzi lumea din jurul tau prin ambitia si eforturile pe care le faci pentru a progresa pe toate planurile. Reusesti sa iti valorifici foarte bine atuurile si dai dovada de calm si perseverenta in situatiile de criza.

Defecte: Uneori, stilul tau unic de viata te poate indeparta de prieteni din cauza faptului ca acestia nu iti pot intelege sentimentele.

Litera M

Elemente definitorii
: sinceritate, incapatanare, senzualitate.

Calitati: Esti o persoana organizata si foarte atenta la detalii. Calmul cu care iti urmaresti scopurile ii sperie pe cei din jurul tau, insa iesi victorioasa in toate actiunile pe care le faci. Inteligenta si descurcareata, sa te axezi pe cariera si vrei sa progresezi in viata.

Defecte: Uneori dai dovada de posesivitate si incapatanare.

Litera N

Elemente definitorii: loialitate, armonie, echilibru.

Calitati: Esti o persoana intuitiva, cu o imaginatie foarte bine dezvoltata. Comunicativa si energica, simti nevoia ca tot timpul sa te afli in competitii, sa iti expui punctul de vedere si sa socializezi. Pe plan sentimental, esti adepta relatiilor de lunga durata, pentru tine fidelitatea si respectul reciproc reprezentand cheia relatiei perfecte.

Defecte: Uneori devii superficiala din cauza faptului ca ajungi sa dramatizezi si sa iti pierzi calmul.

Litera O

Elemente definitorii: libertate, prietenie, aventura.

Calitati: Iti place foarte mult sa te bucuri de viata, sa te distrezi si sa iti petreci timpul alaturi de persoana iubita. Esti o fire sociabila, cu foarte multi prieteni si niciodata nu iti pierzi timpul stand degeaba. Iti plac calatoriile, vacantele, excursiile neplanificate.

Defecte: Uneori iti pui mult prea multe intrebari si ajungi sa te razgandesti foarte repede, chiar daca apoi ajungi sa regreti ceea ce ai facut.

Litera P

Elemente definitorii: ambitie, generozitate, prietenie.

Calitati: Ai o personalitate puternica si reusesti sa faci fata oricarei probleme, analizand cu atentie fiecare decizie si pas care trebuie facut. Cu un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat, esti intr-o lupta continua cu tine insati si vrei sa iti depasesti latura intelectuala prin activitati dificile, care necesita multa munca si timp.

Defecte: Iti este teama sa nu fii dezamagita, iar uneori pari distanta si ajungi sa faci lucruri care nu te caracterizeaza.

Litera R

Elemente definitorii: calm, prietenie, independenta.

Calitati: Esti o fire generoasa, prietenoasa si plina de viata. Reusesti foarte repede sa te faci placuta intr-un cerc nou de prieteni. Stilul tau modest si rezervat iti este de mare ajutor pe plan profesional, reusind sa castigi increderea sefilor intr-un timp foarte scurt.

Defecte: In situatiile de criza, te pierzi foarte repede si nu stii cum trebuie sa procedezi.

Litera S

Elemente definitorii: feminitate, senzualitate, eleganta.

Calitati: Esti o persoana eleganta, care este constienta de atuu-rile sale si reuseste sa le puna in valoare cu ajutorul tinutelor provocatoare si de bun gust. Pasionala si romantica, te indragostesti foarte repede, lasandu-te prada sentimentelor.

Defecte: Uneori, ajungi sa iti sufoci prietenii prin grija exagerata pe care le-o porti.

Litera T

Elemente definitorii: distractie, libertate, originalitate.

Calitati: Esti o persoana care iubeste aventura si vrea sa traiasca fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Reusesti sa treci peste orice problema cu zambetul pe buze si uimesti prin originalitate si nonconformism.

Defecte: Esti foarte incapatanata si nu tii cont de parerile celor din jurul tau.

Litera U

Elemente definitorii: senzualitate, prietenie, loialitate.

Calitati: Esti o fire sensibila, cu un aspect fizic foarte placut. Iti place sa fii in centrul atentiei, sa faci o impresie foarte buna in cercul tau de prieteni. Loiala din fire, ai nevoie de un partener care sa te inteleaga si sa iti fie alaturi tot timpul.

Defecte: Uneori iti ascunzi sentimentele, dand dovada de falsitate in fata cunostintelor.

Litera V


Elemente definitorii: intuitie, inteligenta, incapatanare.

Calitati: Esti o persoana echilibrata si temperata, care apreciaza sinceritatea si modestia. In ceea ce priveste viata privata, esti adepta loialitatii neconditionate si ai destul de putini prieteni deoarece nu suporti ipocrizia. Iti place sa asculti si sa oferi sfaturi.

Defecte: Uneori ajungi sa fii foarte critica si exigenta cu propria persoana.

Litera Z

Elemente definitorii: emotiva, sensibila si pasionala.

Calitati: Esti o fire cu sentimente profunde, care se ataseaza foarte repede de orice persoana cu care interactioneaza. Dai dovada de devotament si incredere, ajungand sa fii placuta de majoritatea prietenilor tai.

Defecte: Fiind foarte sensibila, poti fi ranita foarte repede si ajungi sa iti pierzi increderea in propria persoana.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu