duminică, 25 septembrie 2011

Pasi pentru o cina perfecta

Vrei sa-i faci o surpriza iubitului tau si te-ai gandit sa-i pregatesti o cina romantica? Este o idee foarte buna, iar el va iti va aprecia cu siguranta efortul. Spunem efort, deoarece va trebui sa faci cateva pregatiri, astfel incat sa va bucurati impreuna de o seara speciala. Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a organiza o cina perfecta:

1-2-3 Pasi pentru o cina perfecta 1. Noteaza pe o lista ingredientele necesare

Stabileste dinainte meniul si gandeste-te foarte bine ce mancaruri vrei sa prepari. Ar fi ideal sa mergi la cumparaturi chiar in dimineata respectiva sau cu o zi inainte. Alimentele trebuie sa fie proaspete si sa aiba un aspect cat mai placut. Fa-ti o lista cu ingredientele necesare pentru a fi sigura ca nu vei uita nimic. Nu in ultimul rand, astfel vei evita cheltuielile suplimentare.

Vinul alb sau rosu nu trebui sa lipseasca din meniul unei seri romantice. Insa, nu uita sa alegi si alte tipuri de bauturi care sa se potriveasca mancarii alese. De asemenea, servetele colorate si o fata de masa cu o textura delicata vor completa perfect cadrul romantic.

2. Nu experimenta

Ai facut cumparaturile si esti gata sa-ti iei in serios rolul de bucatar sef. Indiferent ca esti sau nu incepatoare in arta culinara, emotiile vor fi inevitabile avand in vedere ca vrei sa-ti servesti iubitul cu o mancare preparata in totalitate de tine. Rezultatul va fi conform asteptarilor daca vei tine cont de cateva sfaturi. In primul rand nu experimenta. Cu siguranta, iti doresti sa il impresionezi placut, tocmai de aceea nu te apuca sa gatesti ceva ce n-ai mai incercat pana acum. Pregatirea unei cine romantice este unul dintre cele mai frumoase moduri de a-ti arata afectiune pentru persoana iubita, asadar partenerul tau iti va aprecia efortul.

Fii creativa si alege ceva simplu. Pregateste-i felul de mancare preferat ornat putin mai deosebit. In privinta desertului, rezuma-te la o prajitura aromata, aspectuoasa, cat mai usor de preparat. Nu este momentul potrivit pentru a experimenta vreo reteta nou.

3. Creeaza o ambianta calda

Pe langa mancarea delicioasa, gandeste-te si la o atmosfera plina de savoare si romantism. Creeaza o ambianta placuta, cat mai relaxanta, folosindu-te de cateva accesorii simple: o veioza si un CD cu muzica placuta, speciala pentru a va conferi un plus de intimitate. Poti crea o lumina difuza si cu ajutorul unor lumanarele, insa nu alege mai mult de trei; atmosferea poate deveni sufocanta. Evita florile in vaza; pentru decorarea mesei poti utiliza eventual cateva petale uscate asezate din loc in loc.

Organizeaza totul astfel incat sa termini cel putin cu o ora inainte de sosirea lui. Fa-ti un dus, imbraca-te sexy, nu neaparat provocator si completeaza-ti look-ul cu o coafura cat mai naturala. Machiajul trebuie sa fie discret, abia sesizabil pentru a-ti pune in valoare trasaturile.

Curata tenul foarte bine pentru a-i conferi o stralucire delicata si un plus de prospetime. Noi iti recomandam sa utilizezi gelul de curatare de la NIVEA, potrivit pentru tenul normal sau mixt. Apoi hidrateaza-l intens cu o crema potrivita pe care o poti utiliza ca baza pentru make-up. Iti propunem sa incerci un produs cosmetic din aceeasi gama de ingrijire a fetei: crema de zi de la NIVEA cu o textura soft, imbogatita cu extract natural de lotus si vitamine. Aplica apoi un strat fin de fond de ten, blush-ul si mascara. Defineste buzele cu un gloss transparent si esti gata sa-ti intampini iubitul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu