marți, 27 septembrie 2011

II IUBIM SI ASA: TOP 10 OBICEIURI ENERVANTE ALE BARBATILOR

1. Nimic nu este la locul lui (cabluri, aparate)
Cat de stresant este sa ai un barbat in casa, insa nimic sa nu fie in ordine? Cablurile sunt la vedere, parca au pus stapanire pe lucrurile tale. Sa nu mai vorbim de toate aparatele lui care sunt insirate peste tot: telefoanele, laptopul, hard-disk-ul, consola de jocuri, castile, aparatul de tuns, trusele cu scule (de parca e mare mester).

 2. Prosoapele ude raman prosoape ude
Merge la baie, face dus, se sterge si lasa prosopul ud strans ghemotoc pe suport sau il aduce in camera si il arunca pe pat. Oare nu stie ca prosopul tinut umed capata un miros urat si nu mai poate fi folosit? Si de cate ori nu i-am spus astfel de lucruri. Dar se pare ca uita de fiecare data.

3. Sufera de surzenie selectiva
Daca ii spun sa duca gunoiul nu aude, dar daca ii cer sa facem sex imediat isi da pantalonii jos. Nu aude nici cand il rog sa dea cu aspiratorul prin casa sau sa scoata rufele din masina de spalat. Asta pana cand ii spun ceva ce vrea el sa auda, ceva care sa il multumeasca si sa fie in avantajul lui. In acel moment e numai ochi si urechi.

4. Are chef de sex in cele mai neasteptate momente
Vii de la munca obosita si gasesti o gramada de vase nespalate, patul nefacut, ai o foame de lup si nu iti poti stapani nervii din cauza zilei groaznice pe care ai avut-o. Pentru el, totul este perfect, daca te ia in brate si te saruta. Trebuie sa fii numai miere si lapte. Vrea doar sa te satisfaca. De ce nu ai face sex? Pentru ca esti om, pentru ca iti chioraie matele, pentru ca esti obosita, pentru ca vrei sa stai pe pat si doar sa inchizi ochii. El chiar nu intelege asta? 

5. Stau jos cu picioarele intr-un unghi de 100 de grade
Se aseaza si reusesc sa isi tina picioarele atat de departate (unul de altul) incat acolo si-ar gasi adapost pana si zidul chinezesc. Nu este femeie, inteleg asta si nici nu ii cer sa stea picior pentru picior (este destul de incomod pentru el), dar nici sa se cracaneze in asa hal. 

6. Ma intreaba de lucrurile lui pierdute, cand eu nici macar nu le-am atins
“Unde mi-ai pus surubelnita electrica?” Sau ciorapii, tricoul verde, chilotii, revista cu masini, castile. Iar lista poate continua la infinit. Decat sa ma intrebe asta, mai degraba s-ar intreba unde ii este capul. Problema este ca nu doar ma ia la intrebari ci, si mai grav, daca nu le gaseste, ma acuza pe mine, de parca as fi eu vinovata pentru ca nu tine minte ce face cu lucrurile lui.

7. Uita de vasele lasate la inmuiat
Este randul lui sa spele vasele. Isi pune sortul, manusile (nu spala altfel ca poate isi distruge mainile) si se apuca de spalat. Asta pana cand ajunge la tigai si tavi cu sosuri sau mancaruri lipite. Trebuie sa recunoastem, acestea se curata destul de greu. Asa ca le lasa la inmuiat. Pana aici totul perfect. Dar uita (sau se preface ca uita) sa le mai spele si nu le ia in primire decat dupa ce ii fac observatie.

 8. Lasa urme de mancare prin toata casa
Cred ca nici Hansel si Gretel nu au lasat atatea pietre si firimituri in drumul lor. Nu stiu cum reuseste, dar e ca si cum ti-ar trasa un drum, sa vezi pe unde a mers el cu mancarea. Daca ti-ai pregatit un sandwich si vrei sa il mananci in camera, foloseste o farfurie, nu te plimba cu el prin toata casa.


9. Sunt copii cand se imbolnavesc
In momentul in care ajunge sa cada la pat din cauza gripei se transforma intr-un copil. Nu vrea sirop ca este prea amarui, trebuie sa il servesti la pat, sa il hranesti precum un bebe, sa ii pregatesti supa (din care mananca doar cateva linguri), sa stai langa el, sa ii faci poftele si sa il asculti cand se plange…pe cand noi, cand suntem bolnave tot trebuie sa facem de mancare, curatenie sau sa mergem la cumparaturi.

10. Duce cosul si nu pune un alt sac menajer
Dupa ce ii zic de 10 ori sa duca gunoiul, intr-un final face o pauza de un minut (desi era foarte ocupat stand pe internet sau uitandu-se la televizor) si duce cosul. Dar uita sa puna un alt sac menajer. Faptul ca a pierdut cateva minute pretioase din plictiseala lui pentru a duce gunoiul deja este prea mult.

sursa : kudika.ro 

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu