duminică, 25 septembrie 2011

HOROSCOP SEXUAL: CE PREFERA FIECARE ZODIE IN PAT?

Descopera cum este partenerul tau in pat, ce pozitie sexuala prefera si ce ii place sa faca in timpul actului sexual:


 Berbec
Persoanele nascute in Berbec sunt firi puternice, cu un temperament indraznet. Le place sa domine, sa simta ca ele sunt cele care detin puterea asa ca, daca dai de un Berbec pregateste-te pentru o partida exploziva. Au o imaginatie bogata si stiu cum sa o foloseasca. Le place sa experimenteze, sa domine, sa fie dominati si vor sa aiba alaturi un partener hotarat, care stie ce vrea in pat. Provoaca-l pentru a primi placere. 



 Taur
Cei din zodia Taur sunt persoane sensibile, insa foarte romantice si senzuale. Pe plan erotic, cauta cu disperare un partener nonconformist, care sa le scoata din zona de confort. Desi de obicei sunt adeptele sexului linistit, fara dialog murdar sau accesorii, uneori simt nevoia sa fie provocate si sa iasa din carapacea lor. Ele sunt foarte atente la detalii, asa ca mare grija la lenjeria pe care alegi sa o porti, la discutiile pe care le aveti si la modul in care te manifesti in timpul actului.

Gemeni
Pentru persoanele din Gemeni, sexul reprezinta o modalitate de a isi domina perechea. Stiu ca suna animalic...chiar asa si este. Firi schimbatoare si active, Gemenii urasc rutina si de aceea incearca din rasputeri ca fiecare partida de sex sa fie diferita: fie ca alege alte pozitii, fie ca schimba locul, fie ca iti prezinta cele mai ciudate jucarii sau colectia lui de filme pentru adulti, barbatul din acest semn zodiacal va face tot posibilul sa te surprinda de fiecare data.


Rac
Racul este o fire sensibila, romantica si pasionala. Pentru el sexul este dragoste, iar dragostea este sex. Trebuie sa te avertizez: chiar daca incepe cu un preludiu romantic, sarutari patimase, mangaieri pe tot corpul...imediat cum se incinge atmosfera, el se schimba complet si scoate la iveala animalul din el. Pentru a il multumi, implica-te, schimba pozitiile dupa bunul tau plac, preia initiativa. Sfat: nu il excita prea mult daca ai chef doar de joaca pentru ca este posibil sa nu il mai poti stapani.

Leu
Pentru nativul din Leu, sexul este precum jocul „De-a soarecele si pisica”. Lipsit de inhibitii, ii plac provocarile sexuale si uimeste de fiecare data prin cele mai ciudate fantezii. Partenera lui trebuie sa se astepte la cele mai pasionale partide de sex si sa stie sa isi exteriorizeze sentimentele. Pentru a il surprinde, incearca pozitii sexuale cat mai complexe si solicitante, adopta tinute indraznete si nu ezita sa incerci si sexul oral.


Fecioara
Nativii din Fecioara sunt firi hotarate, care stiu ce isi doresc pe plan sexual. Prefera pozitiile simple, insa care le ofera libertatea de a se misca, de a domina partenera. Le plac jocurile erotice si, desi par sensibile, sunt destul de impunatoare pe plan sexual. Nu te speria daca iti arata colectia lui de accesorii sau de filme pentru adulti. Pentru Fecioara este obligatoriu ca partenera sa se simta bine alaturi de el si sa aiba parte de cateva orgasme explozive.

Balanta
Balantele sunt firi romantice, care isi aleg partenera nu dupa aspectul fizic, ci dupa sufletul si intelectul acesteia. Fiind de moda veche, le place sexul traditional, asa ca nu vor accepta niciodata vorbitul murdar sau prea multe accesorii in pat. Pentru ei este necesar de doar doua trupuripentru o partida de sex de neuitat. Fiind foarte exigente, vor face totul ca la carte. Preludiul este punctul lor forte, asa ca pregateste-te sa fii rasfatata.


Scorpion

Scorpionul este zodia cu sange fierbinte. Apetitul sexual al acestuia este urias. Ii place sa experimenteze, sa incerce lucruri noi, considerand ca o viata sexuala activa te mentine tanar si frumos. Partenera ideala in opinia lui este cea care este sigura pe ea, stie ce, cum si cand vrea si nu ii este teama sa ceara. Nu are nevoie de o femeie nesigura si timida, pe care sa o invete arta erotismului, ci de una alaturi de care sa se lase prada sentimentelor si gandurilor murdare. 



Sagetator

Barbatul din Sagetator le are pe toate. Acesta nu este doar romantic, ci si salbatic. Este precum o telecomanda: cand il programezi sa fie pasional, vei avea parte de o surpriza pe cinste (atmosfera cu lumanari si muzica, preludiu intens, sex linistit, in care domina iubirea), iar cand il vei seta pe „salbatic”, vei descoperi un alt barbat, mult mai spontan, mai senzual, care tine mortis sa iti ofere o partida de neuitat.


Capricorn

Fire ordonata si calculata, Capricornul este destul de linistit in ceea ce priveste sexul. Ii place sa stie ca are totul sub control, ca stie ce pozitie urmeaza si cum trebuie sa se aseze. Nu ii place sa fie luat prin surprindere si nici sa incerce lucruri noi, care par complicate si necesita mult efort fizic. Sfatul meu este sa il lasi sa iti arate ce stie pentru ca, desi este foarte sigur pe el si destul de rigid, stie cum sa faca o femeie sa se simta bine.
 
 
Varsator

Barbatul varsator este o fire linistita, cu multa experienta pe plan sexual. Isi cunoaste atuurile foarte bine si stie ce trebuie sa faca. Uneori reuseste sa ii ofere orgasm partenerei inca de la preludiu. Cunoaste foarte bine corpul femeii, care sunt zonele erogene cele mai importante si se foloseste de toate „vrajile” lui pentru a isi multumi iubita. Inventiv din fire, reuseste sa controleze partida de sex si sa domine fara nicio problema.
 


Pesti

Nativul din Pesti este o persoana cu o imaginatie destul de bogata. El pune mare pret pe sentimente in timpul actului sexual. Nu te astepta sa ai parte de sex salbatic, ci de unul linistit si pasional. Pentru el intimitatea si contactul vizual joaca un rol foarte important, preferand pozitiile in care isi poate privi partenera in ochi. Nu fi surprinsa daca se va intinde pe spate si te va lasa pe tine sa faci toata treaba, uneori ii place sa schimbe rolurile.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu