duminică, 25 septembrie 2011

7 defecte masculine care ni se par sexy


1. Timiditatea

Misteriosi, aparent inabordabili, barbatii timizi au un farmec aparte. Spre deosebire de tipii galagiosi care manifesta un comportament exgerat doar pentru a se face observati, timizii pastreaza distanta si asteapta momentul potrivit pentru a-si face aparitia. Flirtul cu ei este de cele multe ori seducator si plin de neprevazut.

Cu cat iti va vorbi mai putin despre el, cu atat mai mult iti vei dori sa ii descoperi sentimentele. Barbatul timid este considerat de incredere, asadar castiga inca un avantaj in fata celorlalti. In plus, stie mereu cand trebuie sa vorbeasca si cand trebuie sa taca. Este o prezenta placuta, pastreaza intotdeauna un zambet  enigmatic in coltul gurii si deseori vorbele sale lasa loc la multiple interpretari. Inevitabil, te macina gandul ca in spatele chipului inocent se ascunde un animal salbatic care de-abia asteapta sa fie imblanzit.

2. Nesiguranta
Chiar daca afiseaza o alura de macho, plina de atitudine, in realitate si barbatii au temerile lor. Le place sa fie independenti, insa nu de putine ori apeleaza la parerea iubitei pentru a fi siguri ca iau o hotarare buna. Nesiguranta masculina nu trebuie catalogata ca o slabiciune. Este o reactie fireasca a barbatilor care nu se tem sa–si recunoasca si laturile mai putin puternice ale personalitatii. Totodata, creaza un sentiment placut de incredere si afectiune.

3. Burtica
Gusturile nu se discuta, insa cine a spus ca barbatii cu putina burtica nu sunt sexy? In aceasta categoria nu includem si reprezentantii sexului tare care-si neglijeaza ostentativ conditia fizica. Insa, tiparele prestabilite precum manechinele perfecte si sexy din reviste au devenit de mult un cliseu cotidian care nu reflecta realitatea. Asadar, atat in cazul femeilor cat si in cazul barbatilor, silueta imperfecta  poate defini o persoana frumoasa si atragatoare.
Un barbat slab, nu inseamna neaparat un barbat sexy. Insa, o musculatura tonifiata si o piele fina la atingere, ingrijita, contureaza imaginea unui barbat care acorda importanta ingrijirii sale. Nu in ultimul rand, un simt al umorului fin si autoironia, conteaza mai mult decat un trup atletic de manechin.

4. Barbatii cu ochelari
Emana un plus de atitudine si stil. Barbatii care poarta ochelari au un aer intelectual si trezesc foarte usor interesul datorita misterului pe care il emana. Personalitatea este cea care face diferenta si confera oricarui barbat un plus de sex-appeal. Asadar, purtati cu atitudine ochelarii se pot transforma intr-un accesoriu incitant si enigmatic.

5. Barbatii scunzi
Atata timp cat poti sa porti tocuri in preajma lui si nu il depasesti in inaltime, nu trebuie sa iti faci griji daca te intalnesti cu un barbat mai mic de inaltime. Chiar daca nu au peste 1.90, barbatii scunzi pot sa fie la fel de atragatori; seductia nu tine doar de cativa centimetrii in plus. este mai important sa vorbiti o limba comuna, sa fiti compatibili si din punct de vedere intelectual . Nici de aceasta data standardele nu reflecta realitatea.
De asemenea, trebuie sa-i mentionam pe Tom Cruise, Robert Downey Jr., Ben Stiller sau Elijah Wood, cei mai scunzi actori din cetatea filmului, care se numara totusi printre cei mai sexy reprezentanti ai sexului tare de la Hollywood.

6. Somul profund, imediat dupa sex
Da, stim, ai vrea sa te mai tina in brate cel putin 10 minute si apoi sa te alinte iar cu sarutari tandre. Insa, dupa ce ati facut dragoste el tocmai s-a cuibarit cuminte la pieptul tau si doarme ca un ingeras. Cu siguranta, n-ai cum sa rezisti unei asemenea imagini si urmatorul tau gand va fi sa il dezmierzi prima cu atingeri calde.

7. Stangacia
Se comporta nervos in preajma ta si in ciuda eforturilor pe care le depune, face numai stangacii. Barbatul care se comporta astfel sigur incearca sa te impresioneze si se teme sa te abordeze direct. Comportamentul lui nu poate fi decat amuzant si haios, menit sa ii confere un plus pentru atitudine. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu