duminică, 25 septembrie 2011

Mituri celebre despre fiecare zodie

Duale si complexe, zodiile par greu de inteles daca nu le cunosti defectele. Iata care sunt cele mai cunoscute mituri despre nativii zodiacului:

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt obsedati dupa control si putere. Intotdeauna se arunca cu capul inainte fara sa stea prea mult sa analizeze riscurile. Despre ei se zvoneste ca sunt hotarati si nerabdatori, permanent aflati in competitie cu ceilalti. Le place sa dea ordine, asteapta sa fie ascultati si li se potriveste ca o manausa pozitia de lideri. De asemenea, se mai spune ca sunt incapatanati, autoritari si adesea insista sa se impuna in fata celorlalti.

Taur

Nativii zodiei Taur sunt persoane visatoare, pasnice care cauta armonia si echilibrul in viata. Se spune despre ei ca ascund o personalitate puternica in spatele imaginii firave. Tacuti la prima vedere, au tendinta de a exagera pretinzand ca stiu raspunsul la toate problemele. Se supara usor, insa avantajul este ca le trece la fel de repede. Sunt usor de enervat si nu suporta sa fie contrazisi.


Gemeni

Gemenii sunt comunicativi, instabili, permanent aflati in criza de timp. Nu le place foarte mult sa munceasca si trateaza cu superficialitate proiectele care nu le trezesc interesul. Se grabesc mereu sa culeaga laudele, desi nu abordeaza intotdeauna metode juste pentru a castiga. Se mai spune despre ei ca le place sa barfeasca si nu gusta criticile la adresa lor.

Rac

Racii sunt sensibili si emotivi, puternic influentati de familie si prieteni. In general sunt preocupati in mod deosebit de bunastarea lor. Adora confortul, securitatea si se asteapta in permanenta sa fie menajati de ceilalti. Se mai spune despre nativi ca sunt creduli, pozeaza in victima si nu se descurca in situatiile dificile. Au nevoie in permanenta de sprijin moral, intelegere si afectiune.

Leu

Nativii zodiei Leu dispun de foarte multa energie si ambitie. Adora sa fie in centrul atentiei si momentul glorios este acela care le permite sa primeasca laude. Nu sunt materialisti, insa apreciaza luxul si confortul. Daca situatia financiara le permite nu-si vor refuza nicio placere, in special cand se afla intr-o companie selecta. Leii fac orice pentru imagine, fiind profund depedenti de parerile celor din jur.

Fecioara

Nativii zodiei Fecioara sunt obsedati dupa ordine si control. Se spune despre ei ca sunt exigenti, perfectionisiti si extrem de critici la adresa celor din jur. Nu agreeaza incertitudinea, dar nici extravaganta. Fecioarele sunt persoane traditionaliste deloc spontane care se gandesc de 1000 de ori inainte sa actioneze. Cand sunt indispuse taie tuturor cheful de distractie fara sa ramana cu pareri de rau.

Balanta

Nativii zodiei Balanta sunt persoane indecise si impulsive. Calitatea lor definitorie, arta oratoriei se poate transforma rapid intr-un defect greu de ignorat atunci cand intentioneaza cu tot dinadinsul sa-si impuna parerea intr-un grup. In general sunt atrasi de persoane opuse lor si cu toate acestea, nu de putine ori se plang ca nu si-au intalnit sufletul pereche.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion sunt incapatanati si dominatori. Le place sa afle totul despre persoanele care-i inconjoara insa, la randul lor isi mentin personalitatea invaluita in mister. Sunt ambitiosi, dinamici si nu suporta sa depina de nimeni. In dragoste sunt foarte pretentiosi; au nevoie de afectiune si atentie neconditionata. Cand simt ca eforturile nu le sunt apreciate pe masura incep sa se victimizeze, nutrind in secret planuri de razbunare.

Sagetator


Nativii zodiei Sagetator sunt persoane idealiste si impulsive. N-au invatat lectia tolerantei si independenta este lucrul cel mai de pret al lor. Se spune despre ei ca sunt superficiali si incearca sa fuga de responsabilitati. Daca au gresit, nu se grabesc sa recunoasca decat in cazul in care observa cineva. Se enerveaza foarte greu. Nu de putine ori dau dovada de un calm incredibil in fata situatiilor limita.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt traditionalisti si foarte bine organizati. Despre ei se spune ca sunt desoebit de incapatanati si ambitiosi. Chiar daca nu au dreptate, sunt capabili sa-si sustina punctul de vedere pana la extreme daca sunt provocati. Au idei fixe si cu greu se vor lasa condusi intr-o relatie.

Varsator

Varsatorii sunt nonconformisti si idealisti. Despre ei se spune ca nu le plac starile conflictuale si se descurca excelent in rolul de mediatori. Sunt calmi, optimisti, gata sa ajute pe oricine la nevoie. Atata timp cat nu li se impune ce trebuie sa faca ori sa spuna, sunt prieteni cu toata lumea. Isi iubesc mai mult ca orice libertatea, independenta si vor face orice pentru a-si apara principiile.


Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt visatori si emotivi. Usor naivi, se ataseaza foarte usor de cei din jur si devin dependenti de afectiune. Foarte sceptici si tematori, ajung sa se sperie si de propria umbra in caz de esec. Stapanesc foarte bine arta prefacatoriei, avand un caracter dual desavarsit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu