sâmbătă, 24 septembrie 2011

7 atingeri exploziv de erotice


 
Poate e si din cauza rugamintilor barbatilor de a-i apasa mai cu putere atunci cand le faci masaj, dar majoritatea femeilor considera ca cel mai bun mod de a atinge un tip in pat este cu aceeasi presiune ca atunci cand ii masezi umerii.
Insa expertii spun ca atingerile blande pot avea un impact mult mai mare asupra iubitului tau si a actului sexual.
"Atingerile usoare pot fi si mai erotice decat cele ferme, deoarece par neasteptate si sunt extrem de intime", explica prof. dr. Barton Goldsmith , autor al cartii "Emotional Fitness for Intimacy".
Aceste miscari tandre starnesc eliberarea hormonului placerii - oxitocina. Cu cat "fierbe" mai multa oxitocina prin corp atunci cand esti cu cineva, cu atat mai apropiata te simti fata de respectiva persoana.
Mai mult, cand cercetatorii de la Cedars-Sinai Medical Center si de la Universitatea California din Los Angeles au vrut sa descopere care dintre atingeri - cele blande sau cele apasate - duc la o eliberare mai furtunoasa de oxitocina, rezultatele au au aratat ca cele blande castiga detasat.

Pornind de la aceste date, am consultat experti pentru a descoperi cele mai bune modalitati prin care sa te folosesti la maximum de aceste atingeri.

Coapsele

Vrei sa dai startul actiunii incetisor, asa ca roaga-ti iubitul sa se aseze pe burta in pat si atinge-i coapsele cu degetele, pana in spatele genunchilor.
Aceste zone erogene sunt intesate de terminatii nervoase si, incalzindu-le, tipul traieste senzatii extraordinare, pentru ca acestea sunt rar stimulate, e de parere prof. dr. Patti Britton, sexolog clinician in Los Angeles.
Mangaie-l cu pernutele degetelor de sus in jos si inapoi, de-a lungul fiecarui picior. Dupa fiecare cinci-sase atingeri, schimba putin viteza.
"Atingerile alternative creeaza senzatii nebanuite", explica Britton. "Daca nici nu stie ce urmeaza, va fi si mai excitat."

Zona intima

Sexul oral e ocazia perfecta pentru a-i trata coapsele cu si mai multa atentie. Pune-l sa stea pe spate, plaseaza-te intre picioarele lui ghemuita, ia-i penisul in gura si cu palmele atinge-i partea interioara a coapselor.
In timp ce ii faci sex oral, ar trebui sa-ti sincronizezi palmele sa-l mangaie neincentat in zona genitala, atingandu-i testiculele.
Nivelul de oxitocina ii creste in corp, iar sangele incepe sa fiarba in partea lui sudica, explica Goldsmith, lucru care mai mult ca sigur ca-i va provoca o erectie puternica.

Sfarcurile

Poate suna putin ciudat sau pervers, insa urmatoarea miscare  are potential excitant pentru amandoi, simultan: in timp ce esti ghemuita intre picioarele lui, da-ti cu niste lubrifiant pe sfarcuri.
Apoi, cu mana pe unul dintre sani, trece-l peste testicule si peste penis, de-a lungul lui.
Ca sa mentii nivelul oxitocinei ridicat, repeta traseul, insa in loc de sani foloseste limba, propune Amy Levine, sexolog si fondator al site-ului igniteyourpleasure.com.

Startul actiunii

Cand esti gata de actul propriu-zis, asaza-te deasupra iubitului tau, dar roaga-l sa se ridice in fund, astfel incat piepturile voastre sa se afle fata in fata.
Inainte sa introduci penisul in tine, picura un strop de lubrifiant in palme - efectul alunecos va face atingerile mai senzuale, afirma Levine.
In timp ce te patrunde, freaca-ti palmele una de alta, pentru a incalzi lubrifiantul, apoi, folosind miscari apasate, trece-ti palmele de pe abdomenul sau inspre piept, apoi treci de umeri si incheie pe spatele sau. N-ar fi rau sa inversati apoi rolurile.

Prelungirea momentului

Schimbati-va in pozitia misionarului si cuprinde-l cu bratele la baza coloanei, astfel incat degetele tale sa-i atinga fesele. Barbatii au pielea mai groasa in acea zona, de aceea e perfect sa-l zgarii usurel cu unghiile, spune Goldsmith.
Cand atmosfera se incinge rau, in loc sa-i apuci fesele (cum faci de obicei probabil), trece-ti unghiile peste ele (fara sa apesi). Iar daca vrei sa ai aceleasi senzatii, suie-te peste el si ghideaza-i miscarile.

E randul buzelor

Incaleca-l si concentrati-va reciproc pe sfarcuri - terminatiile nervoase din jurul acestora sunt direct conectate cu cele din zona genitala, dezvaluie Britton. Asadar, stimulandu-va unul altuia sfarcurile,va veti excita si mai puternic.
Apleaca-te in fata si incercuieste-i aureola sfarcurilor cu limba, ajungand apoi chiar pe sfarcuri. Repeta si foloseste-ti de data asta si buzele.
Nu-i neglija celalalt sfarc, ci excita-l cu degetele. Isi poate lua revansa, sprijinindu-se in coate, iar tu, aplecata, "serveste-i" sanii ca pe un desert mult asteptat...

Dubleaza erotismul

Asezata pe el, intoarce-te cu spatele, privirea ta fiind catre picioarele lui. In timp ce-ti misti bazinul, cu varfurile degetelor atinge-i delicat testiculele.
"Inainte ca un barbat sa aiba orgasm, testiculele i se umfla si se apropie foarte mult de trup", explica Levine. "In acel punct, devin extrem de sensibile."
Intre timp, el e liber sa faca ce vrea cu mainile sale, acest lucru putand include mangaieri ale feselor tale, gesturi ferme, si chiar sa te ridice in ritmul rapid pe care-l simte necesar spre finalul actului.
                                                                                                                                                                                                                                                                        Sursa:Cosmopolitan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu