marți, 26 octombrie 2010

Iubirea sfaturi


Iubirea isi are proprile ei legi. Daca vrei sa ai o relatie sanatoasa si fericita, urmeaza urmatoarele sfaturi… si impartaseste-i-le si iubitului tau. 

1. Petreceti clipe placute impreuna! 

Ar putea parea cliseu dar totul tine de calitatea timpului pe care tu si partenerul tau il petreceti impreuna, nu de cantitate. Gandeste-te la timpul pe care il petreci cu el – ce faceti impreuna si ce ti-ar placea in plus? Fie ca mergeti la o plimbare, ca aveti acelasi hobby, sau pur si simplu ca va relaxati la un pahar de vin la sfarsitul zilei, asigura-te ca petreceti timp impreuna. 


2. Oferiti-va spatiu! 

La fel de important ca a petrece timp impreuna este sa va asigurati ca nu va impiedicati unul de altul tot timpul. Aveti amandoi nevoie de spatiu pentru a putea trai impreuna in pace, si este vital sa intelegi nevoia de spatiu a partenerului tau. Si el pe a ta. 

3. Faceti mai mult sex! 

Sunteti amandoi satisfacuti in dormitor? Sunt nenumarate moduri in care puteti mentine lucrurile interesante si placute intre asternuturi, secretul este sa nu-ti fie teama sa vorbesti cu partenerul tau. Relaxeaza-te cu iubitul tau in fata unui pahar de vin si vorbeste-i despre lucrurile pe care ai vrea sa le faci cu el in pat. Spune-i ce iti place din ceea ce face si ce ti-ai dori in plus. Cere-i si lui sa faca acelasi lucru, si bucurati-va de sex mai mult si mai placut. 

4. Radeti si zambiti impreuna! 

Doi oameni care rad impreuna, raman impreuna. Simtul umorului este una din fundatiile relatiei si este probabil ceea ce v-a atras impreuna de la inceput. Nu este intotdeauna usor sa vezi partea amuzanta a lucrurilor, dar daca amandoi depuneti un efort sa radeti impreuna mai mult, in cele din urma chicotelile vor veni de la sine. 

5. Distrati-va impreuna! 

Toti avem nevoie de lucruri noi si placute in viata noastra. Este atat de usor sa te lasi prins de stresul si grijile zilnice! De aceea este cu atat mai placut sa iti faci planuri alaturi de iubitul tau, pentru a petrece timpul impreuna, undeva, departe de stresul cotidian… Daca nu puteti planui iesiri din oras prea des, mergeti macar la un picnic in parc in weekend, la un film, sau plimbati-va cu barca pe cel mai apropiat lac. Totul e sa va distrati. 

6. Dati frau liber fanteziilor! 

Renunta la ideea ca a fi intr-o relatie de lunga durata inseamna sa faci acelasi sex, cu aceleasi miscari, aceeasi rutina, zi de zi. In realitate, faptul ca esti intr-o relatie inseamna ca esti libera sa experimentezi si sa fii pe cat de aventuroasa iti doresti cu partenerul tau, care nu-si doreste altceva decat sa-ti satisfaca placerile. Deci profita de asta si da frau liber celor mai nebunesti fantezii. 

7. Nu va certati! 

Ok, asta ar putea fi o porunca cam grea. Este greu sa gasesti cupluri care nu se cearta niciodata, insa sunt intotdeauna moduri in care poti opri o cearta sa escaladeze. Este importants a accepti lucrurile care va fac diferiti – chiar daca asta te innebuneste uneori. 

8. Mentine lucrurile interesante! 

Fie ca este vorba de propriile voastre traditii precum micul dejun in pat duminica, sau masaj vinerea, este important sa fii atenta cu partenerul tau, si el cu tine. Incepe sa-ti rasfeti partenerul mai des si sa-i faci srprize – vor face relatia mai interesanta si va vor aduce mai aproape. 

9. Fa-ti dormitorul un cuib al dragostei! 

Pentru a-ti mentine viata amoroasa la cote maxime, asigura-te ca dormitorul tau este primitor si relaxant. Este important sa aveti un spatiu placut in care tu si iubitul tau sa va bucurati de nopti romantice si partide de sex incendiar. Incearca sa-ti derecorezi dormitorul, sau fa putina ordine in el in asa fel incat sa creezi un spatiu placut si intim care sa va invite la mangaieri si sarutari. 

10. Rezervati-va timp sa vorbiti! 

Simti ca uneori vorbesti cu peretii? E de la sine inteles ca intr-o relatie conteaza foarte mult sa comunicati, dar asta nu inseamna ca trebuie sa aveti discutii intense tot timpul. O barfa mica sau o discutie usoara sunt la fel de importante si chiar vor imbunatati relatia. Va puneti intrebari unul altuia? Rezervati-va mai mult timp pentru a vorbi ca sa nu pierdeti pasul cu ceea ce se intampla in viata celuilalt, si invatati noi lucruri unul despre altul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu