vineri, 21 martie 2014

Once in life

Doar o data in viata poti sa te indragostesti, o data in viata poti sa iubesti cu acea pasiune nebuna, se spune "de ceea ce fugi, de aia nu scapi si am ajuns la conculzia ca e foarte adevarata zicala.
Cand iubesti din toata inima doar privind persoana iubita vibrezi, simti fluturi in stomac, doar de atingi un lucru ce l-a atins , poti tresarii ! Dar cum iti dai seama care e acea persoana, de unde stii ca e iubire si nu e doar o obsesie? Poti iubi doar o data sau de mai multe ori, persoana de care te indragostesti poate fi sau poate nu fi sufletul pereche....Dar cand iubesti si nu iti e impartasita iubirea, ce poate fi? cand te zbati iar si iar pentru persoana iubita si respectiva persoana te ignora, ce simti? Ce ramane de facut? E o lupta intre minte si suflet, lupti pentru linistea sufletului sau pentru linistea mintii?
Si cand te gandesti ca doar o viata ai, ai putea inchide ochii si sa ajungi acolo unde vrea inima sa fie, cateva clipe ar fi suficiente, cateva cuvinte si nimic mai mult si sufletul ar fi fericit.....inchide ochii...simti?? Vrei sa fi aici sau in alta parte? La cata tehnologie exista in ziua de azi ar fi imposibil sa nu reusesti daca nu ar exista piedici....constiinta, orgoliul si asa mai departe...si viata merge mai departe, zilnic aceasi rutina, aceleasi ganduri aceleasi vise...inca o noapte , inca o zi ......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu