vineri, 28 martie 2014

It hurts the most ....

"It hurts the most, when someone made U feel special yesterday but, made U feel that U are the most unwanted person today.."

  Cred acesta e cel mai dureros lucru posibil....

Se intampla atat de des , in relatii de prietenie, iubire sa fi atat de apropiat, sa te simti important pentru o persoana anume si dintr-o data sa te simti cel mai rau om de pe pamant. Cum pot unii oameni sa uite tot ce faci pentru ei si sa ajunga sa fie atat de indiferenti?
Ma intreb oare persoanele care se schimba asa de usor , au inima? Sau pentru ei  totul e pe inters?!.... Probabil in aceasta lume sunt oameni care traiesc doar pentru ei, care se folosesc de cei din jur doar pentru a isi atinge scopurile, apoi se prefac ca nu mai cunosc acele persoane.....
  Detest din tot sufletul astfel de oameni, imi  provoaca scarba doar cand ma gandesc ca un  om poate fi atat de prefacut, cum sa mimezi sentimente, emotii??? Cum poti vorbi cu atata falsitate...si pe cat de fals pe atat de credibil..... Sunt ca niste actori , doar ca rolul nu il joaca pe scena, il joaca zi de zi , asa traiesc ei.
  Mereu se spune ca roata se intoarce, dar cateodata am senzatia ca nu se mai intoarce, cei care sunt buni, mereu vor pune la suflet, mereu vor suferi , mereu vor plange si cei care sunt prefacuti...asa vor fi toata viata, nu vor avea iubire in inimile lor, nu vor avea afectiune, credinta.... nu vor avea nimic.... mereu vor avea dorinta de a profita de cei naivi, de a face rau....acesta e roul lor pe acest pamant !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu