marți, 25 martie 2014

Control asupra sentimentelor

Cel mai rau ma enerveaza ca nu putem avea control asupra sentimentelor, daca putem controla tot corpul nostru , de ce nu putem controla si inima??? Simti ca izbucnesti, ca o oala sub presiune ce sta sa explodeze si trebuie sa tii totul inauntru... De ce nu iubim pe cine vrem noi sau mai bine zis de ce iubim pe cine nu trebuie, pentru ca asa se intampla des?!
Sunt momente in zi in care ai vrea doar pt o secunda sa privesti ochii perosanei iubite, sa auzi doar un cuvant , orice mica atentie ar fi suficienta. Doar ca uneori acea mica atentie nu mai vine, iar tu continui sa speri, sa visezi ....
Nu ar fi mai usor sa decidem pe cine iubim , decat sa tanjim dupa persoane care nu ne raspund cu aceasi iubire ... Nu ar mai fi atata suferinta.
Sunt momente in care simti ca arzi pe dinauntru , ca mori incet, incet in speranta ca ceva s-a schimba, simti ca mori de dor, de dorinta dar si de durere , de neputinta...suntem neputinciosi in fata iubirii si ranim fara sa vrem si persoanele dragi din cauza frustrarii pe care o avem ca nu ne e impartasita iubirea!
Dar ce te faci cand iubesti o persoana interzisa? Cum poti sa scoti din suflet ceva imposibil , ceva care stii ca niciodata nu v-a fi ? Cum poti traii cu cineva in suflet care iti este interzis, cum ??

Un comentariu:

  1. Prin autocontrol. Prin ratiune. Suntem oameni, gandim, nu trebuie sa ne lasam prada instinctelor si sentimentelor in ciuda ratiunii. Trebuie ca femeile sa invete sa se valorizeze mai mult. Trebuie sa invete sa se sacrifice mai putin si sa se puna pe ele pe primul loc. Daca noi nu ne pretuim, atunci cum sa o faca altcineva? Femeile se dau prea usor pe mana unor barbati care nu le merita, sperand ca ii vor schimba in bine prin dragoste si devotament. Asemenea barbati insa nu apreciaza deloc ceea ce primesc si adesea calca in picioare fara remuscari femeia respectiva. Trebuie sa invatam sa alegem si cu capul, nu numai cu inima...

    RăspundețiȘtergere