vineri, 17 decembrie 2010

Sex romantic de Craciun

Deoarece sarbatorile de iarna dau startul celor mai frumoase momente petrecute alaturi de cei dragi, iti propunem un scenariu inedit si pentru seara pe care o vei petrece alaturi de el. Asadar, printre cadourile romantice, strecoara-i si un moment special, pe care-l va memora, cu siguranta.

Sex romantic de CraciunSeara de Craciun nu se rezuma doar la o masa imbelsugata si reuniuni plictisitoare. Asadar, dupa stresul cumparaturilor nesfarsite, redescoperiti-va latura romantica si oferiti-va un cadou original, lasand grijile departe. Asadar, lumina stinsa, telefoanele inchise si pregatiti-va sa dati startul unei nopti de vis. 

Cadouri inedite


Chiar daca i-ai oferit iubitului tau si alte cadouri cu ocazia Craciunului, noi iti propunem un dar inedit pe care sa-l folositi amandoi cu placere. Atrage-l subtil in dormitorul decorat de sarbatoare. Pentru a spori atmosfera romantica, amesteca intr-un recipient special doua-trei picaturi de esenta de parfum in putina apa. Uleiurile esentiale au o actiune tonica relaxanta si afrodisiaca, sporind dorinta sexuala. 


Imbracata intr-o craciunita sexy ori intr-o lenjerie seducatoare, ofera-i drept cadou un masaj relaxant. Opteaza pentru un ulei solid, ideal pentru un masaj erotic de neuitat. Odata incazit, acesta se va topi, transformandu-se intr-o lotiune de masaj placuta, parfumata si hidratanta. 

Mangaierile tandre si imbratisarile creeaza un grad inalt de intimitate; adaugati-le un plus de erotism punand accent pe zonele erogene, lasand organele genitae la sfarsit. Partida de masaj se poate finaliza cu un orgasm de neuitat pentru ambii parteneri, insa noaptea de-abia incepe. 

Joaca-te cu iubitul tau, tachineaza-l si cand se asteapta mai putin ofera-i un al doilea cadou: un zar cu pozitii. Mai mult decat o jucarie erotica; zarul este preferat de foarte multe cupluri, deoarece provoaca maxima placere si revigoreaza viata sexuala. In plus, zarurile va ajuta sa scapati de inhibitii. Denumite si zarurile iubirii, acestea va permit sa experimentati senzatii noi si placeri nebanuite. 

In spiritul sarbatorii

Cu siguranta, atmosfera creata va va indemna sa va bucurati unul de celalalt si faceti dragoste toata seara.  Insa, oricat de obositi veti fi la final, incheiati aceasta nopte intr-un mod cat mai original. Asadar, inainte sa adormiti imbratisati, ciocniti cate un pahar de vin rosu in cinstea voastra si a clipelor minunate pe care le-ati petrecut.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu