luni, 27 decembrie 2010

Cum te prinzi ca ai o aventura emotionala

Se poate sa ai si tu un/o amic/a cu care te intelegi grozav, chiar daca esti implicat/a intr-o relatie de cuplu. Nimic spectaculos pana aici. Insa, crezi sau nu, in functie de manifestarile si sentimentele pe care le nutresti pentru el/ea, este posibil sa ai o aventura emotionala de care nici macar sa nu fii constient/a! Cum te prinzi ca este vorba despre mai mult decat o prietenie sincera, descopera in continuare!

1. Te indepartezi de iubit/a. Incet, incet, te indepartezi de partenerul/a tau/ta, ajungand sa iti petreci tot mai mult timp cu amicul/a. In plus, in loc sa incerci sa discuti sau sa iti pui intrebari cu privire la motivele care te fac sa te indepartezi, preferi sa te concentrezi asupra amicului/amicei tau/tale.

2. Visezi cu ochii deschisi. Nu doar odata te-ai surprins visand cu ochii deschisi la amicul/a tau/ta. Si chiar daca nu iti imaginezi scenarii siropoase, vrand, nevrand, el/ea tot iti apare in minte mai mereu. Si culmea, nu te deranjeaza deloc!


3. Tii prietenia secreta. Poate ca, la inceput, ai facut dintre amicitia dintre tine si el/ea un secret pentru ca stiai cat este de gelos/oasa iubitul/ta. Timpul a trecut si, desi tu te vezi cu el/ea destul de des, inventezi tot felul de scuze pentru a va ascunde intalnirile.

4. Incerci sa il/o impresionezi. Te dai peste cap pentru a-l/o impresiona si te gandesti la lucrurile care il/o fac fericita. In schimb, nu prea iti mai vine sa te gatesti pentru iubitul/a tau/ta sau sa ii faci vreo supriza.

5. Ii/Le compari. In cele din urma, daca vorbim despre o aventura emotionala, vei ajunge sa iti compari iubitul/a cu amicul/a tau/ta. Si ce sa vezi? Cele mai multe bile albe vor fi de partea celui/celei cu are ai o relatie platonica!

6. Iti minti prietenul/a. Este clar faptul ca, din moment ce tii prietenia secreta, nu prea mai esti sincer/a cu iubita/ul ta/tau. Si chiar daca el/ea stie de existenta amicului/ei, nu iti prea vine sa ii spui ca ti-ai petrecut toata ziua cu el/ea, cand ar fi trebuit sa ii tii companie celui/celei cu care ai o relatie, in mod oficial.








sursa:studentie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu