vineri, 10 septembrie 2010

Despre zodii:VARSATOR

Despre femeia Varsator:

Femeia Varsator este o "electrica": are capacitatea de a "electrocuta" pe oricine vine în contact direct cu ea. În limbaj obisnuit, se poate spune ca socheaza.

Imprevizibila, originala, dezinhibata, inteligenta, plina în permanenta de idei si gata sa inventeze orice - de la un ac de cusut mai rapid pâna la o ambarcatiune cosmica de tipul celor din Mahabharata (celebra epopee indiana) - femeia Varsator este femeia visurilor tuturor barbatilor care îsi doresc o relatie "exciting".


Are ochi foarte frumosi femeia Varsator, ca ai nimanui altcuiva. Putini sunt cei ce o pot privi mai mult decât câteva fractiuni de secunda. Indiferent de culoarea lor, acesti ochi au ceva special în ei, lumina lor vine din alta galaxie si patrunde în foarte multe universuri.

Neglijenta vestimentara a femeii Varsator poate fi ea însasi cuceritoare prin combinatiile neasteptate de vechi si nou, de lucruri îmbracate la nimereala si lucruri cautate zile întregi pe la magazinele de lux, în combinatii adeseori neasteptate. Ele îi pot pune în valoare formele cilindrice, indiferent daca are un corp mai subtire sau mai plinut.

Energia uraniana este una a înaltimilor si femeia Varsator nu merge decât catre în sus. Nu prea se fardeaza, dar, daca o va face, fardul poate fi strident sau dezarmant - culori tari, fosforescente, vizibile din avion. Este gata sa conduca o revolutie pentru binele omenirii sau este prima care foloseste obiecte electro-casnice inventate recent, deoarece ele o ajuta sa câstige timp.

Femeia Varsator are multe de facut, se misca mult, vorbeste mult, cunoaste multi oameni si, din neatentie, poate confunda foarte usor un prieten cu un posibil iubit sau invers. Mai ales aici sa fiti atenti, pentru ca este irezistibila! Daruieste cu usurinta daca este o fiinta elevata, sau pune mâna pentru totdeauna pe nefericitul care are curajul si rabdarea de a-i suporta toate tiraniile.


Despre barbatul Varsator:

Barbatul Varsator e un cerebral cu suflet tandru, iar acest suflet i se vede pe fata. El seduce prin inteligenta, umor si dulceata privirii.
Barbatul Varsator este totusi destul de dificil de descris, fiindca poarta cu sine o întreaga lume de paradoxuri si de contradictii. Are o gândire foarte originala, este curios, îi plac experientele, are oroare de constrângeri si caracterul sau este extrem de independent. Barbatul Varsator lupta permanent împotriva conformismului, a spiritelor conservatoare si retrograde. Iubeste umanitatea în întregul ei si vrea sa o vada progresând... aici si acum!
Unul dintre paradoxurile d-lui Varsator este ca, desi e un progresist si un democrat, desi iubeste noul si se poate adapta din mers schimbarilor neprevazute, poate sa-si uimeasca anturajul prin ideile lui fixe, prin accesele lui de încapatânare sau prin atitudinea sa rigida cu privire la anumite subiecte.
Barbatul Varsator are simtul prieteniei deosebit de dezvoltat si e gata oricând sa-ti sara în ajutor la nevoie, fiind capabil chiar de sacrificiu pentru prietenii sai. Desi traieste mai mult în lumea ideilor, acest cerebral reactioneaza cu precadere la sentimente si afectivitate.
Alt paradox este ca ca barbatul Varsator se simte foarte stânjenit când e vorba sa-si manifeste propriile emotii. Pentru el, cuvinte simple ca "Te iubesc", "Sunt nebun dupa tine" sau chiar "Te urasc" sunt de nespus si e foarte posibil sa nu duca nicodata iubitei un buchet de flori. Poate iubi adânc, dar n-o va arata prea des si, în nici un caz, n-o va arata prin acele mici gesturi obisnuite care fac relatiile sentimentale atât de placute, cu toate ca e înstare sa-si dea si viata pentru aleasa sa. Pur si simplu nu detine cheia subtilitatilor relationale.
Barbatul Varsator poate iubi cu sinceritatea, dar fiindca îi este teama sa-si piarda libertatea, s-ar putea sa se eschiveze de la a-si lua vreun angajament si sa se multumeasca doar cu o suita de povesti de dragoste încântatoare. Cea mai buna solutie pentru el este casatoria din prietenie si complicitate, cu o femeie inteligenta si simpatica, la fel de independenta ca si el, casatorie care va functiona în spiritul deplinei libertati mutuale.


Pe scurt despre Varsatori: Semn de aer, fix, masculin, dominat de planetele Saturn si Uranus.

Piatra pretioasa: granatul, ametistul
Ziua favorabila: miercuri
Numere norocoase: 4 si 8
Culori: albastru, verde
Metal: uraniul
Verb reprezentativ: a folosi, a organiza
Zone erogene: genunchii, abdomenul, spatele

Ce le place si ce nu le place nativilor:
- Ce le place varsatorilor: Ii palce modul de viata modern. Ii place sa se gandeasca la trecut. Ii place sa aiba prietenii alaturi. Adora distractiile. Le place tot ce este frumos. Le place sa dea sfaturi. Le place sa isi asume riscuri.
- Ce nu le place varsatorilor: Nu le place sa fie dominati. Nu le place rutina. Nu le place sa se simta constransi.


Relatii între zodia Varsator si alte zodii
  • Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Gemeni, Balanta
  • Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Taur, Leu, Scorpion
  • Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Scorpion
  • Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Taur
  • Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Pesti
  • Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Leu
  • Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Gemeni
  • Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Balanta, Capricorn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu