sâmbătă, 11 septembrie 2010

Despre zodiii:SAGETATOR

Despre femeia Sagetator:

Femeia Sagetator are vise mari! Nu ambitii, ci vise - retineti asta, fiindca este o diferenta fundamentala între cele doua. Ambitiile ar putea fi ale femeii Leu sau Scorpion. Femeia Sagetator va visa alaturi de dvs. sa descopere o noua Atlantida sau sa explorati împreuna vreo planeta din alte universuri.


Pe femeia Sagetator o intereseaza deopotriva cine a descoperit cu adevarat America sau ce anume aduce nou pentru fiinta umana budismul. Va poate fermeca de la prima întâlnire cu aspiratia ei frenetica de a-l descoperi cu adevarat pe Dumnezeu, dar se va bucura daca o veti ajuta sa realizeze ca El se afla la fel de bine într-o carte de bucate sau în miturile cosmogonice ale dogonilor.

Nu, femeia Sagetator nu seamana cu femeia Gemeni decât ca apetit informational, numai ca sfera ei de interes se afla ceva mai sus decât jurnalele informative ale tuturor posturilor de televiziune. Femeia Sagetator este dinamica, însa mult mai înceata decât femeia Berbec, si dornica sa se sacrifice de dragul celuilalt, însa mai putin decât femeia Fecioara.

Pentru ca îi place sa calatoreasca, femeia Sagetator stie o multime de povesti cu care va va ameti de la prima întâlnire si, pentru ca îi plac schimbarile de traditie, de legi si de oameni politici, va fi la curent cu toate acestea si va sti sa dea niste petreceri pe cinste. Belsugul face parte dintre farmecele femeii Sagetator - este o femeie îmbelsugata si la propriu, si la figurat.

Femeia Sagetator de tipul hedonist este înalta, puternica, corpolenta, semn al iubirii sincere pe care o poarta vietii. Lânga aceasta femeie veti gusta din plin bucuriile terne, adeseori bucolice, lasate de bunul Dumnezeu pe Pamânt pentru oamenii care se încarneaza pe aceasta planeta pentru o bine-meritata vacanta dupa multele lor existente de munca si efort. Daca va simtiti un barbat de casa, nu ratati ocazia. Veti avea de toate si veti face dragoste pe îndelete si pe saturate pâna la adânci batrânete.

Femeia Sagetator de tipul explorator este mai focoasa, aurie si solara, cu o vointa speciala, cu un dinamism mental de invidiat, care va va obliga sa va largiti sfera de cuprindere mentala astfel încât în ea sa încapa tot universul.

Femeia Sagetator este mereu calda, proaspata, înflacarata, entuziasta, vorbareata, rapida în executie si foarte generoasa. Sa nu va mire daca, extrem de firesc, va plati nota la restaurant. O va face si a doua oara dar, daca va vedea ca asta devine un obicei, va va pregati niste papuci de drum lung, în asa fel încât sa n-o mai cautati niciodata.

Despre barbatul Sagetator:

Barbatul Sagetator este aventurierul clasic, optimist si plin de viata, spontan, simpatic si dornic de libertate, care simte permanent nevoia sa lupte pentru o cauza, pentru un scop nobil. În inima lui salasuieste o imensa pofta de a explora si de a întelege lumea. De aici si mobilitatea, dorinta lui de a cunoaste mereu noi teritorii si oameni noi. Pe de alta parte, într-un alt coltisor al sufletului sau, se doreste a fi o persoana respectabila, un stâlp al societatii, un "pater familiae".
Barbatul Sagetator are un caracter dual, fiind vesnic sfâsiat între tendintele conformiste, "burgheze" de om care respecta legea si ordinea, si cele anarhice, rebele, care-i dau dorul de duca. Uneori, poate trece prin ambele ipostaze, ca un serif din perioada febrei aurului, care lasa totul balta si pleaca în cautarea El Dorado-ului, sau ca un aventurier care hotaraste la un moment dat sa se adune de pe drumuri si reuseste sa devina seriful oraselului în care s-a stabilit.
În ceea ce priveste relatiile sentimentale, se poate petrece cam acelasi lucru. Putem întâlni un domn Sagetator care în tinerete a fost un vânator de femei si care, dupa ce ani de zile a "explorat" zeci de teritorii necunoscute, se hotaraste la o vârsta destul de "matura" sa se casatoreasca si se arata chiar foarte multumit de viata de familie. Sau reversul: barbatul Sagetator, care s-a casatorit de tânar si a fost un sot model, ajuns la vârsta de mijloc se elibereaza din chingile matrimoniale si porneste în cautarea marii aventuri a iubirii.
Îndragostit, barbatul Sagetator este un idealist romantic, care da alesei sale impresia ca o considera cea mai intresanta dintre femei. Este atras de femeile cu experienta si considera ca fiecare relatie este o treapta catre maturizarea sa afectiva. Este galant si marinimos, coplesindu-si iubita cu atentii deosebite si cadouri costisitoare. Este un partener atragator, interesant si dinamizant, dar care se plictiseste foarte usor.

Pe scurt despre Sagetatori: Semn de foc, mutabil, masculin, dominat de planeta Jupiter.

Piatra pretioasa: turcoazul
Ziua favorabila: joi
Numere norocoase: 2 si 7
Culori: purpura
Metal: cositorul
Verb reprezentativ: a vedea
Zone erogene: soldurile si coapsele, parul

Ce le place si ce nu le place nativilor:
- Ce le place sagetatorilor: Le place libertatea si aventura. Le plac calatoriile. Sunt atrasi de sport si de miscare. Le place conversatia. Le place luxul. Le place sa experimenteze cat mai multe.
- Ce nu le place sagetatorilor: Nu suporta plictiseala. Nu le place sa isi asume riscuri.

Relatii între zodia Sagetator si alte zodii

  • Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Berbec, Leu
  • Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Fecioara, Pesti
  • Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Fecioara
  • Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Pesti
  • Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Capricorn
  • Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Gemeni
  • Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Berbec
  • Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Leu, Scorpion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu