vineri, 10 septembrie 2010

Despre zodiii:BERBEC

Despre femeia Berbec:

Femeia Berbec stie întotdeauna sa-si farmece admiratorii. Dornica sa împartaseasca sentimentele de dragoste cu cineva (sentimente care, la ea, sunt un izvor nesecat), ea pierde imens de mult timp în fata oglinzii, nu neaparat pentru ca este o stilata, ci pentru ca are un interes imediat: acela de a fi centrul atentiei cuiva.


Elementul Foc care sustine structura energetica a nativilor Berbec este dinamic, ceea ce face ca femeia Berbec sa fie tot timpul plina de initiativa, prinsa mereu în câte o actiune care nu suporta amânare sau animata de un real zel de a începe ceva. Iar atunci când nimeni nu vrea, nu poate sau nu are chef sa înceapa împreuna cu ea sa cladeasca o lume mai buna, singurul lucru care poate fi început este o relatie. Daca relatia va dura sau nu, asta numai bunul Dumnezeu stie.


Desi femeia Berbec este de obicei o dezordonata sau o neatenta, atunci când îsi doreste o relatie devine brusc parfumata, fardata, eleganta.

Daca ea va fi cea care cucereste, acest lucru îi va scoate la lumina feminitatea nebuna, plina de ardoare, chiar exploziva, ce poate ameti de-a binelea un barbat, mai ales daca el face parte dintre cei care considera ca femeia nu mare are secrete pentru ei. În acest caz, al femeii care cucereste, singurul pericol pentru cuplu este tendinta - constienta sau nu - a femeii Berbec de a pastra "conducerea".

Daca femeia Berbec va fi ea cucerita, va face uz de întregul arsenal cu care a înzestrat-o planeta Marte (guvernatorul zodiei Berbec), tocmai pentru ca aceasta energie a Începutului sa fie traita cât mai intens: "mai nu vrea si mai se lasa" (cum spune poetul), "du-te-ncolo, vino-ncoace / sezi binisor, nu-mi da pace" (cum spune o vorba populara), spiritul de contradictie, declaratia de dragoste totala si înflacarata si canalizarea întregii energii catre nevoia de a fi împreuna.

Despre barbatul Berbec:

"Specialist" în dragostea la prima vedere, barbatul Berbec se îndragosteste imediat si nu accepta nici refuzul, nici taraganarea. Imagineaza pe loc mii de proiecte în care o va include neaparat si pe aleasa inimii din momentul respectiv. Si o face cu sinceritate.
Cine iese cu un Berbec nu prea stie unde va ateriza pâna la urma. Aleasa inimii poate trai toate bucuriile pe care si le doreste, câteodata chiar ceva mai mult. Satisfactiile alaturi de barbatul Berbec sunt numeroase, desi uneori viata alaturi de el pare a semana cu un joc de popice în care în loc de bile se folosesc grenade. Prinsa în acest vârtej în care totul se petrece cu o suta de km la ora, partenera se poate simti coplesita si are nevoie de o buna conditie fizica pentru a nu se simti de-a dreptul epuizata.
Din pacate, pasiunea d-lui Berbec se consuma destul de rapid, transformându-se în scurt timp în cenusa. Apoi se îndragosteste din nou. Barbatul Berbec nu se teme sa se casatoreasca de tânar. O va face, chiar... de mai multe ori, daca e nevoie!
Pradoxal, dincolo de aparenta lui zgomotoasa, dominanta si impunatoare, barbatul Berbec are o sensibilitate greu de sesizat, parând a cauta în partenera imaginea mamei ocrotitoare. Cine va reusi sa atinga aceasta coarda sensibila, îi va cuceri inima.


Pe scurt despre Berbeci: Semn de foc, cardinal, masculin, dominat de planeta Marte.

Piatra pretioasa: ametist, diamant
Ziua favorabila: marti

Numere norocoase: 6 si 7Culori: rosu (nuantele vii)
Metal: fierul
Verb reprezentativ: a fi
Zone erogene: fruntea, tamplele, parul, urechile

Relatii între zodia Berbec si alte zodii
  • Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Leu, Sagetator
  • Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Rac, Balanta, Capricorn
  • Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Capricorn
  • Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Rac
  • Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Taur
  • Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Balanta
  • Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Leu
  • Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Sagetator, Pesti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu