vineri, 10 septembrie 2010

Despre zodii:PESTI

Despre femeia Pesti:


Femeia Pesti este oarecum serafica si fascinanta prin aerul ei de mister nativ. Ochii ei adânci par a privi în lumi aflate dincolo de închipuirea noastra. Sunt nostalgici, încarcati de un dor angelic.

Femeia Pesti nu este foarte vorbareata sau, daca vorbeste, sensurile sunt întotdeauna neclare, duale, neterminate, ca si cum ar astepta sa le lamureasca altcineva. Apreciati-i acest farmec personal dar fiti cu toate motoarele mentale în priza, pentru ca sigur acolo se afla o durere nespusa nimanui sau o sensibilitate ultragiata.


Femeia Pesti este femeia tuturor romantismelor si a tuturor povestilor de dragoste ale lumii. Este fiinta tuturor confuziilor si a tuturor oboselilor, dar si a tuturor reveriilor si discretiilor posibile. Nu minte niciodata, pentru ca ea însasi nu deosebeste granita dintre un adevar si un neadevar, permanent atenta ca lumile ei interioare sa nu fie divulgate, asaltate, atacate.

Femeia Pesti pare sa opuna rezistenta unui cuceritor venit dintr-o directie neasteptata, dar, în realitate, ei îi este frica de ceea ce nu cunoaste. Se poate culpabiliza zi de zi, asteptând în realitate complimente si certitudini ca înca mai este iubita si dorita. Din punct de vedere erotic, se zbate între teama de pacat si teama de a fi parasita, motiv pentru care dragostea tinde sa fie mereu o noutate fascinanta pentru ea.

Acest aer de puritate, starea de nostalgie si miracolul de a fi foarte femeie sunt, pentru un adevarat cunoscator de oameni si, mai ales, pentru barbatul care stie sa descopere cu adevarat o femeie, atu-urile cuplului intim fuzionat într-o iubire deopotriva terna si mistica, datorita careia fuziunea amoroasa poate dura la infinit sau va poate ajuta sa transcendeti limitele simplei împerecheri trupesti.


Despre barbatul Pesti:

Barbatul Pesti este plin de un farmec complex si contradictoriu, care uimeste si deconcerteaza, care seduce si irita în acelasi timp. Privirea lui te traverseaza fara sa te vada, trecând dincolo de tine, dându-i un aer misterios si îndepartat. Barbatul Pesti pare a trai în alta dimensiune, iar amanuntele practice ale vietii de zi cu zi îl plictisesc.
Inteligenta lui (uneori uimitoare) asculta de mecanisme misterioase din care logica pare sa fie exclusa. Se poate spune mai degraba ca functioneaza prin intuitie. Daca se afla în dilema, d-lui Pesti îi este foarte greu sa se decida, pentru ca toate variantele pe care le are la îndemâna i se par corecte si gresite în acelasi timp.
Una dintre cheile de descifrare a comportamentului sau este faptul ca pentru barbatul Pesti totul este relativ. Barbatul Pesti are o relatie originala cu sfera materiala, în speta cu banii: fie nu-l intereseaza, fie se pricepe foarte bine sa-i faca, dar îi cheltuieste sau îi investeste în lucruri fara scop practic, dar care pentru el au o importanta aparte. Scara lui de valori arata cu totul altfel decât cea a oamenilor obisnuiti. A încerca sa-l definesti si sa-l încadrezi în sabloane pe barbatul Pesti este absolut inutil.
Sufletul lui e complex, asemeni unui alambic ce distileaza senzatii si emotii, visare si aspiratii, pasiune si impresii fluide. Din cauza ca asupra d-lui Pesti impactul senzorial este puternic, dragostea ocupa un loc foarte important în viata lui si o traieste în forma ei sublima, mergând pâna la iubirea mistica, sau în forma cea mai abjecta si mai degradanta. Iubirea poate fi infernul sau paradisul vietii lui.
În adâncul sufletului, barbatul Pesti poarta un ocean de sentimente. Un ocean, pentru ca iubirile lui par a nu cunoaste limite, nici din punct de vedere calitativ, nici cantitativ. N-ar trebui sa ne mire faptul ca vestitul Casanova era nascut sub semnul Pestilor si ca nu mai putin celebrul Don Juan Tenorio, chiar daca nu apartinea zodiei, avea la nastere 4 planete în Pesti!
Folclorul astrologic sustine ca barbatul Pesti ar fi cel mai desavârsit amant al zodiacului. Iar asta nu se datoreaza cine stie carei tehnici savante. Secretul pare sa rezide nu numai în faptul ca barbatul Pesti îsi intuieste perfect partenera, ci si în alchimia subtila prin care îi transmite acesteia un univers de senzatii nemaitraite. Senzualitatea d-lui Pesti are forta contagiunii, forta magiei...
În tinerete, barbatul Pesti nu constientizeaza ca prin iubirile sale încearca sa ia contact cu divinitatea, ca îl cauta pe Dumnezeu. Însa aceasta taina i se arata mai devreme sau mai tarziu în viata si nu e de mirare ca acest semn daruieste lumii atât de multi mistici.


Pe scurt despre Pesti: Semn de apa, mutabil, feminin, dominat de planetele Jupiter si Neptun.

Piatra pretioasa: rubinul
Ziua favorabila: duminica
Numere norocoase: 5 si 9
Culori: galben, portocaliu
Metal: paladiul
Verb reprezentativ: a crede
Zone erogene: picioarele


Ce le place si ce nu le place nativilor:
- Ce le place pestilor: Le plac oamenii celebri si influenti. Le place sa faca cadouri. Adora sa faca tuturor pe plac. Sunt atrasi de confort si liniste. Le place sa isi asume riscuri.
- Ce nu le place pestilor: Nu le place sa traiasca singuri. Nu le place lumea galagiaosa si conflictele. Nu le plac problemele financiare. Urasc sa isi accepte greselile. Nu suporta sa fie jignit sau sa jigneasa pe ceilalti. Nu le place sa ia decizii importante.

Relatii între zodia Pesti si alte zodii
  • Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Rac, Scorpion
  • Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Fecioara, Sagetator
  • Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Sagetator
  • Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Gemeni
  • Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Berbec
  • Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Fecioara
  • Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Rac
  • Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Scorpion, Varsator


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu