marți, 2 noiembrie 2010

Scuze pentru a nu face sex

pat-dorm.jpg
Cu toti am auzit de multe si pana acum avem propria lista de scuze atunci cand nu avem starea de necesara pentru a face sex. Recent, un studiu a aratat ca scuza "sunt prea obosita" a fost devansata de scuza "ma doare capul". Aici sunt unele dintre scuzele pe care femeile le folosesc pentru a nu face sex cu partenerii lor si vom vedea ce inseamna fiecare.
Pentru barbati, unul din beneficiile de a fi intr-o relatie de lunga durata este ca au o femeie cu care pot face sex in mod regulat. Unele femei fac sex cu un tip la inceputul relatiei pentru a-l "prinde", dar odata ce il au, ele nu simt ca trebuie sa faca sex cu el mereu. In timp ce unele femei si-au facut un obicei din a nu face sex cu partenerii lor (abstinenta voluntara) altele evita contactul sexual in circumstante foarte bine specificate.


!.Sunt  prea obosita 
Femeia poate sa nu fie intereata de sex, deoarece ea este coplesita de obligatiile din ultima perioada, precum locul de munca, programe de antrenament, cursuri, curatenia in apartament si gatitul. Aceasta oboseala poate fi, de asemenea, cauzata de barbatul de langa ea, daca acesta asteapta ca ea sa faca totul.
Alte preocupari zilnice ar putea s-o streseze fiind prea obosita  pentru a se mai bucura de sex, atat de des cum isi doreste barbatul. Desi ea poate fi obosita din cauza acestor activitati, aceasta scuza poate fi tradusa si ca "Nu meriti sa stau treaza pentru asta".

2. Nu am starea necesara
Ar putea fi un motiv bun, mai ales daca este bolnava, iritata sau pur si simplu a avut o zi proasta. Pe de alta parte, ar putea fi, de asemenea, tradusa ca "Nu ma faci sa ma razgandesc oricum". Daca o femeie refuza sa faca sex cu partenerul ei ar putea fi si faptul ca ea este obosita de rutina zilnica si, pur si simplu si-a pierdut interesul pentru sex. Deci, in loc sa ii mai spuna partenerului ce este in neregula prefera sa foloseasca aceasta scuza a scapa de o partida de sex.

3. Ma doare capul
O durere de cap nu este ceva imposibil sau improbabil; asta inseamna ca este un motiv real pentru a amana o partida de sex. Cu toate acestea, sa ai aceeasi durere de cap de fiecare data cand partenerul tau incearca sa te provoaca, devine o scuza evidenta ca nu-l doresti.

4. Sunt suparata pe tine
Acesta este ultimul lucru pe care o femeie vrea sa il faca atunci cand este suparata, trista, frustrata sau enervata. Cele mai multe femei nu mai pot fi intime cu partenerul pe care sunt suparate.
Pentru a depasi aceasta stare, de cele mai multe ori este nevoie de o discutie sincera si deschisa, iar partenerul sa-si recunoasca greseala (daca este cazul). Este cel mai simplu lucru care o poate ajuta sa se calmeze.
Pe lista celor mai comune scuze pe care femeile le folosesc pentru a nu face sex se mai afla:  
1. Sunt prea obosita
2. Nu am starea de spirit necesara
3. Ma doare capul
4. Maine trebuie sa ma trezesc de dimineata 
5. Sunt preocupata cu munca 
6. Sunt suparata pe tine 
7. Ne poate auzi unul dintre copii 
8. Ai nevoie de un dus 
9. Ai un trecut dubios
10. Este prea devreme in relatia noastra.
sursa:femina.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu