miercuri, 9 iulie 2014

Bărbate ...

Barbate , tu cand iubesti femeia, nu o poti vedea ca plange, nu poti ramane indiferent lacrimilor ei , tu cand apreciezi femeia, vei fi mandru sa iesi cu ea pe strada, vei fi mandru sa fii vazut la brat cu ea...Barbate , tu cand iti indragesti sotia, ti se va parea cea mai frumoasa, te vei simti cel mai norocos barbat si vei fi cel  mai fericit , ca ea este doar pentru tine .Barbate, tu cand iti adori sotia, vei dori sa ii vorbesti in orice clipa, in orice clipe te vei gandi la ea, vei dori sa ii spui ca o iubesti, ca ea este totul pentru tine. Barbate , cand iti iubesti familia, te lupti si te zbati pentru ea, ai renunta la orice pentru ea. Ti-ai dori mereu sa petreci timp alaturi de familia ta , sa luati masa impreuna, sa va jucati impreuna.... sa vorbiti impreuna.



Barbate, tu cand iti iubesti copiii , ochii iti vor straluci cand ii vei vedea, vei dori sa lasi totul la o parte pentru a petrece timp alaturi de ei.
Barbate, tu cand iti vezi copilul facand ceva nou , vei cel mai fericit om , cand se afirma in public sau oriunde vei fi cel mai mandru, tu cand iti vezi copilul ca zambeste, te vei topi dupa zambetul lui dar daca copilul tau ar suferi, ai suferi alaturi de el....


Barbate, tu cand vei realiza ce ai avut si ce ai pierdut .... vei realiza greseala ta !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu