joi, 20 ianuarie 2011

Multumesc din sufeltet celor care m-au felicitat si au fost alaturi de mine

 A fost ziua mea:)

Pe 19 ianuarie am implinit 24 de ani....o varsta frumoasa..o zi frumoasa insorita....foarte multi prieteni mi-au fost alaturi,rude....niciodata nu am fost atat de felicitata......atat de multi La multi ani;)).....
Mai jos am postat mesajele scrise de pe paginile mele de socializare....dar am fost felicitata si de multe alte persoane pe messenger si familia mea.....mama,tata,sora fratele,matusa ,bunici,socri m-au felicitat telefonic ....
Persoana cea mai importanta e sotul meu...care toata ziua a incercat sa imi faca pe plac...dar am fost asa de nervoasa ca nu am stiut sa aprciez gesturile lui....Te iubesc Marius....

O ADEVARATA EROINA....

Jurnal Personal: Prima zi
Bagajul este facut si sunt gata sa plec intr-o croaziera.
Mi-am luat toate rochiile frumoase si cutia de machiaj.
Sunt intr-adevar nerabdatoare sa ma bucur de acest voiaj.

Jurnal Personal: Ziua a doua
Am petrecut ziua intreaga in larg. A fost minunat si am vazut niste balene si delfini. Aceasta vacanta a inceput intr-un mod minunat.
Astazi l-am cunoscut pe Capitan care pare sa fie un om foarte dragut.

Jurnal Personal: Ziua a treia.
Astazi am petrecut o parte din zi la piscina. M-am jucat, deasemeni cu niste bile de golf, pe punte. Capitanul m-a invitat la masa lui pentru dinner. M-am simtit onorata si am avut un timp minunat. Capitanul este un gentleman foarte atent si atractiv.

Daca nu stii sa injuri in engleza poti sa inveti .............

Ce puii mei? - What my chickens? 
 
Du-te-n pisicii matii - Go into your mother'cats 
 
Ce pusca mea? - What my gun? 
 
Pana mea - My feather 
 
Ce basca mea? - What my hat? 
 
Ciapa matii - your mather'onions 

Inainte de casatorie:

Inainte de casatorie: 

Barbatul: In sfarsit. Am asteptat asta atata timp.
Femeia: Vrei sa plec?
Barbatul: Ai inebunit? Nici sa nu te gindesti la asta.
Femeia: Ma iubesti?
Barbatul: Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: M-ai inselat vreodata?
Barbatul: Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: O sa ma lovesti vreodata?

marți, 18 ianuarie 2011

Despre infidelitate...

Atunci cand esti inselat...
...o lume in tine moare
Suntem infideli cu totii, unii inselam cu trupul, altii cu sufletul, altii cu mintea.
Impulsul de moment nu l-am inteles si l-am condamnat pana in momentul in care i-am cazut prada, am inteles ca i se poate intampla oricui, indiferent de educatie, prejudecati… Dar mai stiu ca raman cicatrice, care cu greu se pot vindeca…
Intrebari de genul: "De ce mie?", "De ce m-a inselat?" , "Oare eu am fost de vina?"
"Nu am crezut niciodata ca mi se poate intampla asa ceva!", "Nu pot sa accept asa ceva,ma simt parasita,pacalita!"… .apar mereu cand ne confruntam cu experienta dureroasa: infidelitatea.

Cum saruta fiecare zodie

 BERBEC (21 martie - 20 aprilie)
    Dominator cum este de obicei, Berbecului ii va placea sa isi domine partenerul si atunci cand saruta. Saruturile Berbecului nu sunt in general foarte lungi, dar sunt extrem de pasionale. Berbecii pun toata pasiunea pentru persoana respectiva in sarutul cu aceasta.
TAUR (21 aprilie - 21 mai)
    Saruturile Taurului sunt lungi si extrem de senzuale. Taurii nu se grabesc atunci cand este vorba despre sarut si le place sa o faca pe indelete. In general, sarutul unui Taur vine din inima si exprima sentimentele acestuia fata de persoana cu care este.
GEAMAN (21 mai - 20 iunie)
    Saruturile Gemenilor sunt extrem de scurte si "vorbarete". Te vei opri des pentru a-i sopti partenerului mici replici amuzante in ureche sau pentru a chicoti. Nu iti domini partenerul in timpul sarutului.

joi, 13 ianuarie 2011

Obiceiuri din Rasca pe stil vechi

In aceasta comuna,desii mica...inca se pastreaza obiceiurile,atat pe stil nou cat si pe stil vechi.In fiecare an in ajun de anul nou la miezul zilei porneste "Roata"..Un grup mare de mascati ,baba,mos ,mireasa,capre ursi,jadani.....si cu fanfara colinda toata comuna timo de 2 zile incepand de la Primarie.Mai jos am postat niste poze si in scurt timp voi posta si video..sper sa va placa

miercuri, 5 ianuarie 2011

Cele mai stupide lucruri pe care barbatii le fac sa impresioneze

Inca de cand Adam a muscat din mar de dragul Evei, barbatii au continuat sa faca tot felul de lucruri stupide pentru a le impresiona pe reprezentantele sexului frumos.
Fiecare barbat s-a aflat, macar o data in viata lui, intr-o situatie jenanta din dorinta exagerata de a atrage atentia unei anumite femei.  In final, unora le-a iesit, altora, nu.

Printre cele mai stupide lucruri cu care babatii inca mai cred ca vor reusi sa impresioneze, ar fi: