sâmbătă, 11 septembrie 2010

Banc cu micul Thomas

Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore. Ea accepta.

-Ce vrei sa-mi zici Thomas ?
-Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc! As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste.
Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.


Despre zodiii:SAGETATOR

Despre femeia Sagetator:

Femeia Sagetator are vise mari! Nu ambitii, ci vise - retineti asta, fiindca este o diferenta fundamentala între cele doua. Ambitiile ar putea fi ale femeii Leu sau Scorpion. Femeia Sagetator va visa alaturi de dvs. sa descopere o noua Atlantida sau sa explorati împreuna vreo planeta din alte universuri.

Despre zodiii: SCORPION

Despre femeia Scorpion:

Femeia Scorpion, indiferent daca este mai mult sau mai putin frumoasa, are un sex-appeal nebun, pe care uneori si-l cultiva pâna la vulgaritate sau de care, uneori, este chiar inconstienta. Se emancipeaza foarte repede, chiar daca uneori mai pastreaza în comportament urmele unui primitivism involuntar.

Despre zodiii:BALANTA

Despre femeia Balanta:

Pentru femeia Balanta, farmecele exista înca din clipa nasterii, ceea ce face ca pe ea sa o preocupe nu accentuarea unei calitati sau a alteia, ci cum sa si le puna în valoare pe toate. Vechi considerente astrologice afirma ca femeia Balanta este iubita ideala, ceea ce, din multe puncte de vedere, poate fi adevarat. Daca este vorba despre considerentele antice, da, putem avea încredere în ele; de cele medievale, însa, trebuie sa ne îndoim, pentru ca ele se refera la femeia perfecta din punctul de vedere al prezentei ei fizice în societate.

Despre zodiii:FECIOARA

Despre femeia Fecioara:

Femeia Fecioara este o pudica nu pentru ca asa s-a nascut, ci pentru ca asa a fost educata. Sarmul personal de aici i se si trage, din acest conflict interior între frica de pacatul trupesc si naturaletea cu care pacatuieste tocmai prin trup.

Nu va luati dupa criticile ei permanente, nu acordati atentie fricilor ei de tot felul...! Nu va luati dupa faptul ca face o curatenie generala furibunda în onoarea petitorilor pâna cu 5 minute înainte ca ei sa sune la usa! Toate acestea sunt doar consecintele puritatii ei interioare care nu se poate manifesta altfel!

Despre zodiii:LEU

Despre femeia Leu:

Femeia Leu este una dintre cele mai fascinante fiinte! Ea face parte dintre femeile care stiu sa se puna în valoare, indiferent de nivelul lor financiar sau intelectual. Bunul Dumnezeu a dotat-o pe femeia Leu cu o capacitate afectiva care, daca este lasata în umbra, devine un adevarat motor de manifestare a vitalitatii ei erotice, sentimentale, fizice etc.

vineri, 10 septembrie 2010

Despre zodiii:RAC

Despre femeia Rac:

Femeia Rac nu moare niciodata de nerabdare sa iasa în lume. Când o face, sa stiti ca a cedat presiunilor familiei de a-si "încerca norocul" ca sa se marite. Pentru asta, însa, ar trebui sa fie nitelus cam fata batrâna.

Femeia Rac mizeaza foarte tare pe presimtirile si pe perceptiile ei. Stie ca alesul inimii o va gasi atunci când va veni momentul si, pentru aceasta clipa, ea se antreneaza sa devina o femeie "foarte gustoasa", care impregneaza întreaga locuinta cu dantele, volane, arome, prajituri si poze cu îngerasi dolofani sau cu copii bucalati decupati de pe ambalajele cu reclame pentru sugari. Puteti gasi în ea sotia si mama ideala, daca mai aveti cumva idealuri de pe la 1900.

Despre zodiii: GEMENI

Despre femeia Gemeni:

Femeia Gemeni este, în general, foarte grabita. Are multe de citit, multe de scris, multe de aflat, multe de împartasit. Ca si cum, daca nu ati face parte din lista prioritatilor ei informationale, nici n-ati avea cum sa-i intrati în atentie sau în gratii.

Pe femeia Gemeni o poti intalni la o conferinta, la un simpozion, pe salile unei institutii de învatamânt, cu putin înaintea unui examen, într-o librarie, la un chiosc de ziare sau, pur si simplu, vorbind la telefon. Mai ales daca se prinde ca este urmarita, studiata, admirata, stie de minune sa faca pe dragalasa (Mercur, guvernatorul Gemenilor, poate lua imediat orice masca!), pe nestiutoarea, pe neajutorata. Atentie, deci, la aceste "gesturi mentale", semn al unei minti care se misca extrem de repede.

Despre zodii: TAUR

Despre femeia Taur:

Femeia Taur este, indiferent de însemnele ei astrale, o femeie bine facuta (chiar si atunci când este o miniona) si frumoasa la modul sanatos. Rareori o sa vedeti o femeie firava, plapânda în zodia Taurului (iar putinele femei Taur de acest fel trebuie de urgenta împlinite corporal, altfel prapadesc influxul astral zodiacal degeaba).

Despre zodiii:BERBEC

Despre femeia Berbec:

Femeia Berbec stie întotdeauna sa-si farmece admiratorii. Dornica sa împartaseasca sentimentele de dragoste cu cineva (sentimente care, la ea, sunt un izvor nesecat), ea pierde imens de mult timp în fata oglinzii, nu neaparat pentru ca este o stilata, ci pentru ca are un interes imediat: acela de a fi centrul atentiei cuiva.

Despre zodii:PESTI

Despre femeia Pesti:


Femeia Pesti este oarecum serafica si fascinanta prin aerul ei de mister nativ. Ochii ei adânci par a privi în lumi aflate dincolo de închipuirea noastra. Sunt nostalgici, încarcati de un dor angelic.

Femeia Pesti nu este foarte vorbareata sau, daca vorbeste, sensurile sunt întotdeauna neclare, duale, neterminate, ca si cum ar astepta sa le lamureasca altcineva. Apreciati-i acest farmec personal dar fiti cu toate motoarele mentale în priza, pentru ca sigur acolo se afla o durere nespusa nimanui sau o sensibilitate ultragiata.

Despre zodii:VARSATOR

Despre femeia Varsator:

Femeia Varsator este o "electrica": are capacitatea de a "electrocuta" pe oricine vine în contact direct cu ea. În limbaj obisnuit, se poate spune ca socheaza.

Imprevizibila, originala, dezinhibata, inteligenta, plina în permanenta de idei si gata sa inventeze orice - de la un ac de cusut mai rapid pâna la o ambarcatiune cosmica de tipul celor din Mahabharata (celebra epopee indiana) - femeia Varsator este femeia visurilor tuturor barbatilor care îsi doresc o relatie "exciting".

Despre zodii: CAPRICORN

Despre femeia Capricorn:

Femeia Capricorn nu este o duduie de duzina! Adeseori grava, matura, mai serioasa decât este cazul, ea asteapta doar o atmosfera ceva mai "calda" pentru a se desfasura. N-o sa auziti niciodata din gura ei bârfe sau maruntisuri, dar daca va ajunge în centrul atentiei, pregatiti-va sa faceti o cura serioasa de râs.

Ce invatam din filme:)))

* In timpul investigatiilor politiste este absolut necesara cel putin o vizita la un striptease club.

* Toate paturile au cearceafuri in forma de "L" care ajung pina la nivelul sub-bratului la femei si
pina la briu la barbati.

* Sistemele de ventilatie din cladiri sint un loc ideal de ascuns. Nimeni nu se gindeste sa caute acolo
si te poti deplasa cu usurinta prin ele, oriunde in cladire.

* Barbatii nu arata nici o suferinta, chiar in cele mai feroce batai, insa se strimba de durere cind o femeie le spala ranile.

Locuri de vizitat: Salina Praid


Situata la 10 km de statiunea Sovata in judetul Harghita, Salina Praid este una dintre cele mai mari mine de sare din tara si Europa, exploatarea ei constituind de sute de ani sursa de venit pentru localnici, multi dintre ei lucrând acum în salina. Cu o forma eliptica, zacamântul are diametre de 1,2-1,4 kmsi o adâncime de 2.700 metri, cu rezerve de aproape 500 de ani, o adevarata comoara pentru economia Transilvaniei. Prin exploatari masive de sare au ramas goluri subterane de mari dimensiuni, unde s-a individualizat un microclimat de salina, cu temperaturi relativ constante, intre 14-16 0C, umiditate scazuta 66-70% si presiune mai mare decat la suprafata in medie de 735-738 mmHg.

Locuri de vizitat:Transfagarasan

                Transfagarasanul




Daca ar trebui sa spunem in cateva cuvinte, atunci Transfagarasanul (DN 7C) este doar drumul care traverseaza muntii Fagaras (cei mai înalţi munţi ai României – vf. Moldoveanu – 2544 metri) si uneste Muntenia de Ardeal. Dar de fapt, Transfagarasanul este mai mult de atat. Este drumul care ajunge o altitudine de 2042 de metri, in Caldarea Glaciara Balea. Are doua benzi care se intind pe o lungime de 92 de kilometri.